Следва

Най-скъпоценният дар

Editors' choice - Честит 8-ми март, скъпи студенти!

Честит 8 Декември, студенти, бивши студенти, студенти-to-be, вечни студенти, никога-студенти, последна година-студенти...

All fashion преди 15 години

Честит 8 Декември, студенти, бивши студенти, студенти-to-be, вечни студенти, никога-студенти, последна година-студенти, най-после студенти и др.!
Как се чувстваме на днешния ден, чети:

Ивана
Най-самоотверженият радетел на празника 8 Декември а.к.а Студенстски празник е баба ми. Посвещавам го на нея!

Васил
Обикновено когато празнуваш първия 8-ми Декември, не знаеш какво ще ти се случи. И тъй като аз съм студент от скоро, то все още не знам какво ще правя довечера. Предполагам, че до края на работния ден ще съм наясно как ще празнувам. Надявам се да се намерят добри граждани, които да ми се обадят до няколко часа и да ме поканят да празнуваме. Ако не, ще си пийна червено вино сам и ще гледам филм.

Галина
Ако може всеки ден да е празник ще бъде прекрасно, защото българите са народ, който обожава да се весели и колкото повече поводи, толкова по-добре.Лично за мен осми декември е идеален да изляза с колеги и приятели, и да се забавлявам.Но за студентите всеки ден може да бъде превърнат в безкраен купон,така че с или без осми декември, празниците не спират....

Антония
Много типично като за понеделник, пък дори и под дата 8-ми декември, денят започва както обикновено. Следват няколко телефонни обаждания, мили поздрави и предложения за кратко среднощно питие. На цената на труден вторник, празникът трябва да се уважи, още повече, когато настроението е на ниво.

Юлия
Относно студентския празник, се сещам основно за две неща. Първото е непрекъснатото оплакване от тоя и оня студент колко калпаво се е напил миналата или еди коя си година като студент, и колко тежко, разбираш ли, му е било. Ми, брат, като не носиш, пий вода! Що да се мъчиш! Второто нещо ми е свързано с катаджийско-нарушителски епизод на един 9-ти декември преди години, баш на момента след празника. Спират ни ченгета, документи за проверка, нещо липсва, пазарлък, акт. Не мога да забравя как старшината ме нанесе във въпросния акт. В полето Длъжност, човека ме записа нито повече, нито по-малко като: Студен! Честито, колеги!

Гергана
Ами аз май отдавна приключих с тези просветителски празници. И нищо не е oстанало у мен от чудните дни, в които водката, цигарите и някъде между тях и културата бяха в изобилие. Честит празник, скъпи студенти.

Поздрав за българското студентство!

http://www.vbox7.com/play:d81b2739

More from View Sofia

More All fashion