Следва

Какво ново: Estée Lauder и Андре Куреж в една колаборация на бъдещето

Beauty кулис - прическите и грима от Dior Pre Fall 2015 отблизо

Докато показвахме колекцията на Dior, Pre-fall 2015, знаехме в същата секунда, че ще се връщаме към това уникално токийско шоу, като една от главните причини естествено се крие в грима и прическите на моделите...

Beauty News преди 9 години

Докато показвахме колекцията на Dior, Pre-fall 2015, знаехме в същата секунда, че ще се връщаме към това уникално токийско шоу, като една от главните причини естествено се крие в грима и прическите на моделите.

Питър Филипс е човекът, който намери за съществено да гримира така момичетата на Раф Симънс за поредното ревю, и превърна замисълът си в медиен хит. С помощта на тониращ крем DiorSkin Nude Foundation визажистът превръща кожата на моделите в идеално платно, върху което нанася щрихи с очната линия Diorshow Pro в оттенъка Pro Black (който ще е в продажба през юни 2015-а, важно е да съобщим) и рисува върху клепачите на Дария Строкус и останалите хубавици правоъгълници и квадрати. Спирала Diorshow гримьорът и помощниците му нанасят само на онази част от ресниците, която е ограничена в тези квадрати.
Финалният щрих е несложна апликация от блестящи камъчета.

В допълнение към кукленските маски на лицата, Гуидо Палау наплита косите на момичетата в плитки, които благодарение на леките движения на въоръжените с тънки болтове ръце се превръщат в гевречета. Ние категорично съзираме препратки към кукленската естетика, колеги направиха логичната връзка с принцеса Леа, а трети бяха категорични, че това си е школска естетика от соца, откъдето и да го погледнеш.

И това му е хубавото на това напредничаво бюти достижение - идва от миналото, отива към бъдещето, и всеки го вижда посвоему.

More from View Sofia

More Beauty News