#Тasty #Christmas #Blog Коледнaта рецепта на Йоана

#Тasty #Christmas #Blog Коледнaта рецепта на Йоана

Коледа е вече съвсем наблизо, така че сега му е времето да започнеш да мислиш за подготовка. Сигурни сме, че си голям фен на парти вечерите с любимите хора и приготвянето на страхотно празнично меню, с което да изненадаш всички, затова и тази година решихме да ти служим за вдъхновение. Предлагаме да оставиш дебелите кулинарни книги и да почерпиш идеи от родните кулинарни сайтове и блогъри, към които нямаше как да не се обърнем, когато става дума за оригинално и интересно меню. До Коледа те споделят с нас своите три любими коледни рецепти, които да направят празника специален и задължително, много по-вкусен от всеки друг път.

Досега те запознахме с рецептите на Сандра от 1001 рецепти и тези на колектива на Супичка, както и със страхотната рецепта за Задушено тележко на Кулинарно в кухнята с Йоaна, а днес продължаваме с нейните вкусотии, идваши под формата на ароматни коледни бисквитки, които нямаме търпение да си изпечем.

Джинджифилови човечета

Коледните курабии и бисквити винаги са дъхави и богати на подправки. Такава е и рецептата за меденото джинджифилово тесто, което обичам да използвам за коледни бисквити с най-разнообразни мотиви. Джинджифиловите човечета са ми любими, защото носят много настроение - и докато ги приготвям, и когато ги поднасям на коледната вечеря.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.