Следва

Адреналинката Ени напредва с Холивудската си кариера

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Вече с огромно нетърпение отброяваме минутите до прекрасните празници, които предстоят...

Movies & TV преди 9 години

Вече с огромно нетърпение отброяваме минутите до прекрасните празници, които предстоят. Подготвили сме се за една невероятна Коледа с много усмивки, добро настроение и, разбира се, много, наистина много кино. 

Показваме ви отново най-новите, най-хубавите и най-скорошните премиери, затова да не губим повече време, а да разгледаме какво ни очаква и да се заредим с малко търпение. Но ако искаме още днес да се отправим към киносалона, ето кои са заглавията, заради които си струва да го направим (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Traile4).

Приятно гледане и весели кино коледни празници!

"Нощ в музея: Тайната на гробницата" ("Night at the Museum: Secret of the Tomb")

Актьорите: Дан Стивънс, Рейчъл Харис, Рики Джарвис, Дик Ван Дайк, Бен Кингсли, Рами Малек, Ребел Уилсън, Бен Стилър, Оуен Уилсън

Режисьорът: Шон Леви

Сюжетът: Пригответе се за най-дивото приключение и се потопете в атмосферата на най-величествените музеи по света, където чудните експонати и световната история оживяват. За трети пореден път Лари Дейли (Бен Стилър) се впуска в епично пътуване заедно с познатите любими и нови герои, за да спаси магията на музея, преди да е загубена завинаги.

Когато експонатите в Природонаучния музей в Ню Йорк, които оживяват всяка нощ, започват да се държат странно, получилият наскоро повишение Лари трябва да разберете какви са причините. Магическата плочка, която вдъхва живот на създанията е започнала да се разпада и единственият шанс е да бъде реставрирана в Британския музей. Лари е готов на всичко, за да спаси своето „музейно семейство" и заедно със сина си Ник и част от експонатите, заминава от Ню Йорк за Лондон, за да открият тайната на плочката.

Премиерата: 26 декември (България)

"Вдън горите ("Into the Woods")

Актьорите: Били Магнусен, Ана Кендрик, Трейси Улман, Джеймс Корден, Кристин Барански, Мерил Стрийп, Емили Блънт, Крис Пайн, Джони Деп, Макензи Мози

Режисьорът: Роб Маршъл

Сюжетът: "Вдън горите" е модерна версия на любимите приказки на Братя Грим, в която се преплитат сюжетите на няколко любими истории и се разглеждат последиците от желанията и търсенията на героите. Тази хумористична и наситена с емоции история следва класическите приказки за Пепеляшка (Ана Кендрик), Червената шапчица (Лила Крофърд), Джак и бобеното зърно (Даниъл Хътълстоун) и Рапунцел (Маккензи Моузи) – всичките вплетени в оригинален сюжет, включващ пекар и неговата съпруга (Джеймс Кордън и Емили Блънт), желанието им да си имат деца и взаимоотношенията им с магьосницата (Мерил Стрийп), която ги е поставила под заклинание.

Премиерата: 26 декември (България) 

"Уикенд по френски" ("Le Week-End")

Актьорите: Джим Броудбент, Линдси Дънкан, Джеф Голдблум, Оли Александър, Ксавиер Де Гибан, Мари-Франс Алварез, Шарлота Лео

Режисьорът: Роджър Мичел

Сюжетът: Джим Броудбент и Линдзи Дънкан играят двойка на средна възраст от средната класа, която посещава Париж за дълъг уикенд, с надеждата да стабилизира връзката си – или, може би, да ускори края й. Нерешителният, отнесен Ник и вечно изискващата и ръководеща Мег се лашкат от хармония през неразбирателства към примирение и обратно.

Те непрестанно се борят с любовта, загубата, съжаленията и разочарованията по своя си, типично английски начин. Когато приемат покана за вечеря от стария приятел на Ник – Морган, американски учен суперзвезда, живеещ в шикозен парижки дом, филмът поема в неочоквана посока, достигайки до лиричен финал, който е едно от най-прелестните отдавания на киноманска почит (в случая към Особняците на Годар) от години.

Премиерата: 26 декември (България)

"A Most Violent Year"

Актьорите: Оскар Айзък, Джесика Частейн, Албърт Брукс, Алесандро Нивола, Дейвид Ойелоуо и Каталина Сандино Морено.

Режисьорът: Дж. С. Шандор

Сюжетът: Действието на „A Most Violent Year” се развива в Ню Йорк през 1981 – година, през която са регистрирани едни от най-високите нива на престъпност в историята на града – и разказва за имигрант на име Абел (Айзък) и съпругата му Ана (Частейн), които се опитват да постигнат „американската мечта”, възползвайки се от всяка открила им се възможност да разширят бизнеса си, докато вихрещата се корупция, насилие и упадък заплашват да разрушат всичко, което са построили.

Премиерата: 31 декември 

More Movies & TV