Следва

Черно и бяло в едно се преплитат

Най-скъпоценният дар

Казват, че най-скъпите изненади са в малки опаковки. Затова, когато Той извади красивата кадифена кутийка от джоба си...

Fashion преди 15 години

Казват, че най-скъпите изненади са в малки опаковки. Затова, когато Той извади красивата кадифена кутийка от джоба си, ти знаеш, че там се крие много повече от внимание.

На Съборна 14 започва твоята история с щастлив край. Луксозни и изящни подаръци за любов помещават малкия ювелирен бутик, изискан както отвън, така и отвътре.

Бижутата на ювелирна къща "Фортуна" сбъдват съкровени желания само с първия поглед върху красивото колие с диаманти или ръчно рисувания медальон.



Красивата витрина пази уникални бели перли от типа „Акоя” и любимите ни черни от типа „Таити”. И двата вида се отличават с перфектна повърхност, идеална кръгла форма и съвършен блясък, достойни за всяка обичана жена заради своя произход - най-скъпите култивирани соленоводни перли в света. Можеш да откриеш малките съкровища върху колие, пръстен или обеци.





И тъй като всички обичат Коледа "Фортуна" се съобразяват с твоите специални желания като изработват малки фигурки на Дядо Коледа, свещници, рамки за снимки, коледни яйца и икони от сребро. Символите на един от най-прекрасните християнски празници във формата на пластики са чудесна изненада за скъпи приятели и близки.





Чудото на празника може да ти се стори съвсем като истинско, когато диаманти и перли се посипят по дланта ти и сама избереш бижуто, в което трябва да се превърнат. "Фортуна" ти дава тази уникална възможност в името на безпогрешния избор за перфектния подарък. Диамантите все пак са най-добрите приятели на жените, а напоследък и на мъжете.

Бижутерска къща „Фортуна” работи само с първокласни скъпоценни камъни, внос от чужбина и е единствената българска фирма, която предлага черни диаманти и бижута, изработени от слонова кост. Освен със сребро и злато „Фортуна” работят и със платина. С платинено бижу с черни диаманти ще си изцяло в модния тренд, който френските и италианските дизайнери наложиха този сезон.





Ако търсиш класни бижута с класически или модерен дизайн с масивни камъни като топаз, брилянт, турмалин, аквамарин, аметист, изумруд, сапфир и др. то бутикът на Съборна е твоята спирка.





Луксозни аксесоари от крокодилска кожа или от кожа на скат също са част от изискания асортимент на "Фортуна". Чанти, несесери, бизнес куфари, колани и портфейли с различна форма можеш да избираш подобно на бижу, а дизайнерите са заложили на класическата линия, като акцентът пада не върху формата, а върху материята и усещането за лукс.

Бутик Фортуна е на Съборна 14, точно този малкият, с хубавата опаковка.

More Fashion