Следва

Мама и татко Димитрови получиха приза Модна икона на Григор

Риана с нова работа - креативен директор на Puma

Риана определено не спира, сега от Puma обявиха, че Риана е новият им артистичен директор, който ще...

All fashion преди 9 години

Риана определено не обича да си почива. От спортния гигант Puma оповестиха преди дни, че именно барбадоската прелест е новият им артистичен директор. Тя ще отговаря за дамската линия на марката, присъединявайки се към списъка с известни спортисти като Юсейн Болт и Марио Балотели, които също са нейни посланици. Риана в момента е в Германия, където е в централата на компанията, за срещи с творческия екип, който проектира моделите на Puma.



Седемкратната носителка на “Грами” и модна икона ще встъпи официално в новата си роля през януари, за да започне “многогодишното си партньорство” със спортния бранд, като ще се заеме с фитнес линията, която включва дрехи, както и обувки. От компанията казват, че ролята на Риана ще бъде да “създава и персонаализира класическите дизайни на Puma, както и да създаде нови стилове, които да увеличат продуктовата гама на марката. 

“Присъединяването на Риана е фантастична стъпка за Puma”, казва Бьорн Гулден, главен изпълнителен директор на Puma. “Нейната световна известност, харизма и индивидуалност, нейната амбиция - всички тези неща я правят перфектния посланик на марката. Със силно портфолио във футбола, бягането и моторните спортове, да намерим вдъхновяващ партньор за женската фитнес серия беше много важно и Риана беше естествен избор за нас. Доволни сме, че я имаме като партньор и се радваме на това, което предстои.”



Puma, която е собственост на Kering, е в процес на преобразяване, за да може да се конкурира с големите две - Nike и Adidas, по отношение на продажби и популярност на марката. Това далеч не е първият сблъсък на Риана с модата. Певицата има успешни кампании с марки като River Island, MAC, Giorgio Armani, Balmain и Gucci всички вече в нейната автобиография. 


 

More from View Sofia

More All fashion