Следва

TOP 100 DJs WORLD TOUR минaва и през София

Обичта на известните: Ким Бейсингър и доста младото гадже

След раздялата с Алек Болдуин през 2004-а година, 61-годишната Ким Бейсингър пазеше изключително...

People of art преди 9 години

След раздялата с Алек Болдуин през 2004-а година, 61-годишната Ким Бейсингър пазеше изключително стриктно личния си живот от журналистическо любопитство.
Западните колеги й приписваха множество романи, но нито един романтичен слух не се потвърди през годините.

Но ето че на папараците все пак се удаде тия дни да щракнат Ким с чисто новия мъж на сърцето й. В мрежата изтекоха кадри, на които актрисата видимо е на почивка, при това придружаване от строен мъж. И загадъчен, и доста по-млад от нея, така като гледаме, вероятно едни 20-ина години.



Самата Бейсингър не коментира фотосите по никакъв начин, затова и виделите ги само се догаждат кой ли се крие зад мокрите шорти и широкоплещеста тениска на кавалера.



Влюбените са на съвместна ваканция и по всичко личи, че страшно се радват на компанията си.

Припомняме, че актрисата се омъжи за колегата си Алек Болдуин през 1993 година. Две години по-късно се роди дъщеря им Айрлънд, която в момента прави нелоша моделска кариера. През 2004 година Алек и Ким взеха решение да се разделят.



Освен бойфренд, красивата Ким демонстрира и абсолютно отлична спортна форма и великолепна фигура. За което се възхищаваме с цялата си налична симпатия.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра