Следва

2014-та във филми, най-добрите за гледане!

Потвърдено: Кремена и Маги Халваджиян станаха баба и дядо

Кремена и Маги Халваджиян се сдобиха с внук преди часове, а добрата вест оповести самата горда баба в своя фейсбук профил, буквално преди минути...

People of art преди 9 години

Кремена и Маги Халваджиян се сдобиха с внук преди часове, а добрата вест оповести самата горда баба в своя фейсбук профил, буквално преди минути.

Кремена написа кратко, но много емоционално послание по повода: "Имам внук!!!! Велико е!!!" 



Стилистката, с която преди време се срещнахме и разговаряхме надълго и нашироко за живота, сподели пред екипа ни тогава, че цялото й семейство се опитва да предпази бъдещата майка от медийното внимание и шум. И наистина Александра и Бедрос успяха да скрият максимално дълго новината за щастливото събитие, което не само било желано, но и напълно планирано от двамата.

Двойката е заедно от 3 години, а връзката им отдавна е получила благословията на целия клан Халваджиян. В своя интервю дядо Магърдич не може да нахвали избора на сина си Алекс: "Тя е много свястно момиче, много я харесвам. Заедно ходим по почивки и ги виждам как двамата са залепени един за друг. Имат си някакъв език, който си е само техен - и се разбират прекрасно. Дали ще се женят или не, нямам никаква идея."

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра