Следва

Face to face... със страхотните момчета от Stratos

Петъчна доза секс: Мистериозно горещ. Бен Далхаус

Ако някога си търсил в Гугъл “горещи момчета с бради” (виновни), вероятно си попадал на красивия и...

Други преди 9 години

Ако някога си търсил в Гугъл “горещи момчета с бради” (виновни), вероятно си попадал на красивия и замислен космат лик на Бен Далхаус, новото лице на луксозната марка часовници “Brathwait”, двойник на Брад Пит и може би най-неуловимия модел за всички време. И, да, мислим, че е безопасно да кажем, че г-н Далхаус е един изключително горещ мъж, достатъчно горещ, че да бъде нашата секси петъчна доза секс.

Интересно е, че почти нищо не се знае за мистериозния господин с “тъжно лице”, което предизвиква малък феномен и го превръща в един от най-горещите мъже в момента. Признаваме си и ние честичко си мислим за дълбоките сини очи и небрежните къдрици. Трябва да му признаем на Бен, че определено го има онова “нещо”, което го прави не просто красив мъж, а го превръща в обект на желанието.



А, ето какво открихме ние извън това, че е страшно секси и зашеметяващ - има флешове на ушите, от Швеция е и грубо е на около 20 години, малко информация, но все пак не ни е необходима повече, за да му се радваме и да посветим остатъка от деня в мисли за него, а и да си признаем, мистерията го прави още по-интригуващ.








  
Бен, не скъсявай косите, нито брадата, и продължавай да ни гледаш така...

More from View Sofia

More Други