Следва

Мик Джагър и Мартин Скорсезе в общ тв-проект за музиката на 70-те

Звезден Instagram... Just Like Us

Следпразнично сме приготвили една селекция от снимки на най-активните сред известните личности, чиито профили ни карат да се чувстваме точно като тях!

People of art преди 9 години

Откакто инастаграм се появи, възможността да влезеш в света на някой през профила му в социалната мрежа е огромна. Колкото по активен е, толкова по-голяма част от живота му излага на показ. От здравословната закуска и обяд, през следобедното кафе, партитата, новата дрешка и екскурзията до Париж.

Супер лесно се докопваш до цялата информация около него, а ако личността му е известна, любопитството многократно нараства.

Доста звезди имат профили и не малко от тях са особено активни в тях, точно като нас, изключвайки снимките им от червения килим и специалните премиерни селфита, останалите кадри се доближават по смисъл и послание с нашите такива, карайки ни да се чувстваме точно като тях.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра