Следва

Елтън Джон и Дейвид Фърниш се ожениха

Мик Джагър и Мартин Скорсезе в общ тв-проект за музиката на 70-те

Мартин Скорсезе и Мик Джагър обединяват сили в работата си над сериал, посветен на музикален лейбъл от...

People of art преди 9 години

Мартин Скорсезе и Мик Джагър обединяват сили в работата си над сериал, посветен на музикален лейбъл от 70-те години. Проектът е по поръчка на НВО.

Бурните 70-те са във вихъра си не само по подиумите, но и в телевизиите: НВО ще пусне специален сериал за музикалния живот на това емблематично десетилетие. Продуцент на сериала, който още си няма име, е самият Мик Джагър, а режисьор ще е Мартин Скорсезе, който също не е равнодушен към музиката: сред неговите работи е клипа на Майкъл Джексън за песента Bad и документален филм за Джордж Харисън.

Вече е известен и актьорският състав на проекта: Боби Канавале ще изиграе директора на музикалния лейбъл American Century Records, а Оливия Уайлд — неговата жена, бивша модел и актриса. Рей Романо ще е в ролята на главния продуцент на лейбъла.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра