Следва

Men’s Exhibit: Кадифен предновогодишен блясък!

Ким Кардашян и Кание Уест в рекламната кампания на Balmain

Пак в центъра на вниманието и пак двама - машината за публично присъствие Ким Кардашян и Кание Уест дори и...

All fashion преди 9 години

Пак в центъра на вниманието и пак двама - машината за публично присъствие Ким Кардашян и Кание Уест дори и в самия край на годината не дават на околните шанс да си отдъхнат и поне за миг да позабравят за #worldsmosttalkedaboutcouple. Този път семейството е в окото на модния вихър - новата рекламна кампания на Balmain.

Кадрите са от мъжката кампания на френската марка, водена от Оливие Рустейн. На тях "най-обсъжданата двойка в света" или се целува, като целувката е запечатана в крупен план от Марио Соренти, или демонстрира съсредоточена близост в близък или по-далечен, както и вертикален, освен хоризонталния план. Познавайки вкуса към скандални изцепки както на двойката, така и на самия дизайнер на марката обаче, смеем да твърдим, че кадрите са по-прибрани откъм внушение, отколкото можехме да очакваме. Основно като се има предвид талантът на госпожа Ким да взривява интернета, когато реши да се включи.






 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.