Следва

Stratos pres. New Year's Rave 2015! Виж как можеш да спечелиш два билета за незабравимото парти

Елтън Джон и Дейвид Фърниш се ожениха

Двайсет и една години заедно и двама, родени от сурогатни майки, сина (по-голямото момче е на...

People of art преди 9 години

Двайсет и една години заедно и двама, родени от сурогатни майки, сина (по-голямото момче е на три години, а по-малкото - на почти две) — добър повод, за да се узаконят отношенията. Което британският музикант сър Елтън Джон и Дейвид Фърниш и направиха вчера в Лондон. «Юридическата част приключи. Сега ще празнуваме», — написа Джон под снимката от подписването, откъдето двойката и приятелите им, начело със семейство Бекъм се отправиха към Уиндзър, недалеч от столицата на Обединеното Кралство.

Сватбеното парти обещава да е било истински мащабно, тъй като младоженците чакаха на гости... всички желаещи (или поне така бе написано в поканата, публикувана в Instagram профила на Джон в навечерието на церемонията). Впрочем, техният празник е двоен, Джон и Дейвид се канят да отпразнуват не само бракосъчетанието, но и влезлият в сила закон през март 2014 година, разрешаващ еднополовите бракове в Англия и Уелс.




Елтън Джон и Дейвид Фърниш със синовете им



More from View Sofia

Признайте си, че е страхотна! Дуа Липа на Оскар-партито на Елтън Джон

Celebrities преди 2 години

Колкото и да се оплакват някои, че, видиш ли, Дуа Липа била адски досадна и изскачала буквално от всеки медиен ъгъл и във всеки фийд, истината е, че певицата е супер атрактивна и винаги интересна в стилово отношение при всяко свое светско появяване.   

Тарън Еджъртън и легендарният Елтън Джон във фентъзи мюзикъла РОКЕТМЕН на Декстър Флечър

Movies & TV преди 5 години

Този май зрителите в киносалоните ще бъдат разтърсени от Рокетмен – невероятната лична история на несравнимия певец, композитор и шоумен Реджиналд Кенет Дуайт, когото светът познава като Елтън Джон.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра