Следва

Биляна Гавазова oчаква първото си дете

Дръм и Басс Лавина

Наближават Коледните празници. Заедно с тях ще се изсипе и Дръм и Басс Лавина. След дълго прекъсване, събитието се завръща с пълна сила...

Music преди 9 години

Наближават Коледните празници. Заедно с тях ще се изсипе и Дръм и Басс Лавина. След дълго прекъсване, събитието се завръща с пълна сила. На 27-ми декември в клуб Playground (Paradise Mall) ще бъде пометен от свличащи се маси Drum and Bass.

Специални гости на събитието са Jaydаn (UK) и Roy Green & Protone (AT).

На сцената на клуба ще излязат и много български участници с класна DnB селекция.

Jaydаn (UK)
Real Playaz / Smoke Riddimz / Loww Deep Down
Jamie Cope, известен повече като Jaydan, е добре познат на аудиторията DJ и продуцент от Великобритания. Още от тийнейджър осъзнава, че би могъл да развие себе си като DnB артист и началните опити в миксирането и продуцирането не закъсняват.

През годините Jaydan участва в няколко проекта, с които прави впечатление на много големи имена в бизнеса. Уменията му зад пулта и в студиото се забелязват и артистът избира да започне солова кариера. След няколко успешни ремикса и издания за лейбълите Blueprint и Propaganda, Jaydan решава, че моментът за следваща крачка в музикалното му развитие е настъпил. През 2007-ма година артистът създава свое собствено звукозаписно студио - Smokin Riddimz.

Кариерата на артиста е дълга и изпълнена с успехи. Jaydan издава редица силни релийзи и участва в много колаборации с различни DJ от Острова. Неговите сетове редовно звучат по британските радиа. Траковете му печелят куп награди, а феновете му навсякъде по света са многобройни. Jaydan е пускал в най големите клубове на Англия. Холандия, Австрия, Франция, Германия, Испания и Канада са само част от страните, в които е взривявал публиката със сетовете си. На 27-ми декември той за първи път ще излезе пред българска публика и ще покаже на какво е способен в Club Playground.

Roy Green & Protone (AT)
Innerground / Soundtrax / Dispatch / Fokuz / Intrigue

Roy Green е ветеранът в дуото. Кариерата му започва през 2005-та година. Той участва в много събития и е представял музиката си навсякъде по света. Публиката в Европа, Нова Зеландия, Австралия и Южна Африка се е наслаждавала на изпълненията му при всяко негово гостуване извън Австрия. Артистът дори е посещавал Балканите. Преди години той участва в събитие в съседна Турция.

През 2010-та година Roy Green започва да работи с младият си сънародник Protone. Двамата бързо намират общ език в продуцирането и издават редица успешни релийзи за Fokuz, Soundtrax, Think Deep и други. Австрийското дуо добива огромна популярност в световен мащаб. Освен като добри продуценти, артистите са спечелили сърцата на феновете си и с великолепните си умения зад пулта. Двамата артисти са оставяли публиката без дъх след всяко тяхно изпълнение.

Освен гостите от чужбина, в събитието ще участват много DJ и MC-ta от страната. Организациите Гръм и Бяс, Camp Sessions, Future Sounds of Sofia, Breakalicious, Underground Warfare, Sound Ninja, Roots Rocket и Sector S ще имат своите представители зад пулта и микрофоните.

BG Support:

►MONOTYPE – Гръм и Бяс
►PANEGA - Гръм и Бяс
►KENOBI - Гръм и Бяс
►HARIZATA - Гръм и Бяс/ Breakalicious
►DTK а.к.а DarkTechnik - SOHO
►FAITH - Underground Warfare // Warfare Recordings
►BRUHU - Camp Sessions // Champion Sound of Drum and Bass
►CRASH - Гръм и Бяс/ Camp Sessions
►PHIRAH – Future Sounds of Sofia
►PRESIZE – Future Sounds of Soifa

MC’s

►JAHMMY YOUTH – Roots Rocket
►CHIBOOK – Sector S
►BASHMENT – Sound Ninja
►MC PRIMITIF 

Дата: 27.12.2014
Час: 22:00 – 06:00

БИЛЕТИ: 
15 лв - Билети на предварителна продажба
30 лв - VIP билети на предварителна продажба

( VIP билетите на предварителна продажба са с ограничено количество. Включват отделна зона в залата със собствен бар и седящи места + допълнителни изненади, които ще обявим скоро. )

VIP билети няма да се продават на място !

20 лв - Bxoд на място

Линк към facebook събитието!

 

More from View Sofia

More Music