Следва

50-те най-значими модни събития през 2014-та

Албена Денкова и Григор Димитров са най-красивите българи за 2014-та година

Албена Денкова и Григор Димитров завоюваха признанието на читателите на ViewSofia след няколкоседмично гласуване в единствената подобна класация у нас...

All fashion преди 9 години

Една жена, която тази година ни показа, че освен на леда е безкрайно добра и в танците и стана първа в шоуто „Dancing stars", и един мъж, истински мъж, победител, който успя да пребори много противници през изминалите 12 месеца в зашеметяващи тенис спектакли, са най-красивите българи на 2014-та година.

Албена Денкова и Григор Димитров завоюваха признанието на читателите на ViewSofia след няколкоседмично гласуване в единствената подобна класация у нас.



За седма поредна година престижната 50-тица на ViewSofia определи 25 жени и 25 мъже, известни в публичното пространство, изборът на които бе мотивиран от индивидуалните успехи в личен и професионален план на всеки от тези личности.

По традиция навръх Коледа е времето, в което обявявяваме двойката победители, а вота тази година отиде за Албена Денкова и Григор Димитров. Звездата от Dancing Stars и тенесистът, спечелил сърцата на хиляди жени, получиха съответно 20.17% и 23.51% от общите гласове. Топ моделът със световна кариера Нора Шопова (15.18%) и Националният ансамбъл на България по художествена гимнастика (11.44 %) останаха на второ и трето място сред дамите, а от мъжете втори и трети по красота останаха настоящият министър на здравеопазването Петър Москов (2.23 %) и новият треньор на волейболните национали Пламен Константинов (1.6 %).

More from View Sofia

More All fashion