Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2015 - Овен, Телец, Близнаци

Седмичен ХОРОСКОП - 29.12 – 04.01

През тази седмица основните планетарни конфигурации ще се появят през втората й половина. От вечерта на 31-ви декември до вечерта на 2-ри януари Марс ще бъде в опозиция с Юпитер...

Astro преди 9 години

През тази седмица основните планетарни конфигурации ще се появят през втората й половина. От вечерта на 31-ви декември до вечерта на 2-ри януари Марс ще бъде в опозиция с Юпитер, отразявайки натрупаните през последно време трудности в състоянието на икономиката и международните отношения. В личен план, това може да означава задълбочаване на семейните проблеми, свързани с материални спорове, емоционално напрежение и опасения за здравето. Този аспект ще се отрази най-силно на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Следващата комбинация, също напрегната, ще се формира в петък и събота с включването на Слънцето към квадратурата Уран - Плутон (все още действаща). Това ще удължи периода на напрежение, непримиримост и дори агресия в общественото мнение, причинено от материалните провали и загуби през последните седмици. Най-подложени на напрежение ще бъдат тези, които имат в личния хороскоп планети в Овен, Рак, Везни и Водолей от 10-я до 15-я градус.

Петък и събота сутринта е най-трудното време през седмицата, когато е налице риск от трудови злополуки, има повишена опасност от наранявания и спонтанни силови стълкновения. През тези дни трябва да бъдем внимателни и по възможност да не се включваме в масови събития.

В периода от 1-ви до 5-ти януари съществува вероятност и от значителни геомагнитни смущения. От гледна точка на здравето на 1-ви и 2-ри януари под натиск ще се окажат тези, които имат проблеми с черния дроб и жлъчния мехур, гръбначния стълб и щитовидната жлеза. На 3-ти януари най-уязвими ще бъдат хората със сърдечно-съдови заболявания и с болести на опорно-двигателния апарат.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Разреши на чувствата да те ръководят!


Каквото и да ти говори логиката, старай се да се ръководиш от чувствата - сега те няма да те подведат. Това е особено вярно за любовните отношения, в които през тази седмица може да възникнат най-различни проблеми. По въпроси, свързани с работата, първо се опитай да вникнеш в същността на нещата и едва след това да взимаш важни решения.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не преминавай нужните граници!


В края на годината ще започнеш да привличаш противоположния пол, което не винаги ще ти бъде от полза. Избягвай ревността на любимия човек, както и ти самият не се поддавай на това коварно чувство. Голямото струпване на хора около теб ще бъде свързано освен с положителни емоции и с неясни ситуации, способни да опетнят репутацията ти. Старай се да не преминаваш допустимите граници и любовните дела ще се развиват в положителна посока.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Много благоприятна седмица!


На първо място, успех те очаква в области с материален характер. През тази седмица може да очакваш парични постъпления, интересни предложения за работа или за инвестиране на средства. Започнатите по това време дела ще ти донесат морално удовлетворение и реална печалба. Седмицата е добра също и за емоционалната сфера. Ще притежаваш доста добра чувствителност, за да разбираш своята половинка. Това ще ти е от голяма помощ при подобряване и развитие на отношенията.

РАК 22.06 – 23.07

Управлявай разумно парите си!


Тази седмица ще премине спокойно за теб и без ексцесии. Ще получиш възможност да си отдъхнеш от проблемите и да набереш сили преди новите жизнени предизвикателства. Използвай това време, за да обмислиш добре своята жизнена ситуация и да вземеш мъдро решение по някой важен за теб въпрос. Старай се да харчиш по-икономично и разумно парите си!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Нуждаеш се от по-гъвкави планове!


Началото на седмицата изглежда доста напрегнато, възможно е плановете ти да се провалят и нещата да вървят не така както си ги планувал. Трябва да събереш смелост и да се откажеш от някои стари замисли, които само те обременяват и не ти позволяват да продължиш напред. Трябва сериозно да обмислиш случващото се, да преосмислиш позицията си и да си направиш съответните изводи. Към края на седмицата ще можеш да разчиташ на подкрепа - в този период ще те съпътства успех, който ще направи живота по-приятен.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Желание за промяна!


През тази седмица внезапно може да се появи в теб желание за промяна и ти да започнеш активно да пренареждаш живота си. Някои представители на този знак може да се замислят сериозно как да сменят работата си или ще се окажат във водовъртежа на нови любовни взаимоотношения. Но не забравяй, че винаги е по-лесно да унищожиш нещо, отколкото да се опиташ да го оправиш и подобриш!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Извлечи най- доброто!


Ако твоята цел е да развиваш съществуващите отношения, да ги доведеш до ново, по-стабилно и сериозно ниво (например, мислиш да заживеете заедно или искаш деца), то тази седмица е добро време за взимане на такива решения. В душевен план настъпва спокойствие, работата върви, финансовото състояние е благоприятно. Освен това, към края на седмицата ще придобиеш способност да влияеш доста силно на събитията, случващи се около теб и да взимаш от тях най-доброто за себе си, без да хабиш твърде много сили.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Търпение и такт!


Типичните Скорпиони ще бъдат активни в домашните работи и в разрешаването на семейни проблеми. За теб ще бъде много важно мнението ти да се зачита от другите членове на семейството, в противен случай може да започнеш агресивно да защитаваш позицията си. Опитай се да бъдеш по-търпелив и тактичен, за да избегнеш влошаване на отношенията с близките хора. Хороскопът за тази седмица обещава късмет при кратките пътувания, както и при запознанства с романтичен характер.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Мечти за почивка!


В края на годината желанието ти за работа ще бъде все по-малко и по-малко. На Стрелците им се иска да си почиват. Преди да се отпуснеш, ще трябва да направиш финален напън, за да влезеш благополучно в 2015 год. Финансите на Стрелците сега са стабилни и свободните представители на този огнен знак ще имат възможността да се потопят в света на романтиката с нов партньор. Със здравето няма да имаш проблеми ако не пренебрегваш правилата за движение.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Нужда от трезво мислене!


Събития през тази седмица ще изискват трезво мислене и умение да се претеглят плюсовете и минусите. От теб ще се изисква да взимаш правилни решения и да не се оставяш да те водят емоциите, моментните желания и потребности на други хора, които са съвсем различни от твоите нужди. Пред теб може да възникнат различни примамливи предложения и ще ти бъде доста трудно да решиш от какво наистина се нуждаеш. Прояви сдържаност във всички желания и действия, така твоят избор ще бъде оправдан и правилен.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Зареден с емоции!


Емоциите ще изпълнят живота ти и ще влияят на твоите виждания и потребности. Ще търсиш по-голяма стабилност във отношенията, ще искаш да създадеш семейство или да имаш постоянен партньор. А желанието да обичаш и да бъдеш обичан ще бъде по-силно от всякога, дори ако до сега си се отнасял към това с безразличие или дори скептицизъм. Не трябва да смяташ тези желания за несбъднати мечти, имаш всички шансове да започнеш постепенно да ги реализираш. Но ще трябва да положиш усилия, да се заредиш с търпение, за да дочакаш желания резултат.

РИБИ 20.02 – 20.03

Добра седмица!

Добра седмица за контакти, общуване и срещи с приятели. Така че отношенията ще се развиват добре. Ще можеш да разчиташ на нови романтични запознанства, ако в момента нямаш връзка, както и на развитие в отношения, които са забавили темпото си. Благодарение на твоята общителност и откритост, ще бъдеш в състояние да предразположиш хората към себе си, това ще ти послужи като добър инструмент при разрешаването на много проблеми. През тази седмица запознанствата с нови хора, обещават да бъдат полезни и интересни за теб.

More Astro