Следва

Директно от PR-a: "Мисис България Ана Иванова посреща Нова година на плажа"

Reelow, момчето, с което ще посрещнем Нова година, в специално интервю за ViewSofia

Макар сравнително нов за електронната сцена, REELOW вече е гостувал на повечето от клубовете-институции за тази музикална култура...

Други преди 9 години

По-малко от месец след незабравимото гостуване на японеца Jun Akimoto за третото издание на Underground story, организаторите на събитието от Stratos са готови с поредната си изненада. Навръх Нова година crew-to на Stratos заедно с приятелите си от Ъндърграунд ще доведат у нас не кого да е, а самия REELOW за своето съвместно NEW YEAR’S RAVE. Две от най-амбициозните музикални организации от новото поколение у нас обединяват сили, за да гарантират за пореден път безупречен звук, уникална атмосфера и качествена музика. 

През 2011 година REELOW навлиза в света на ъндърграунд tech звученето, а неговият уникален стил бързо го превръща в една от ключовите фигури на лондонската ъндърграунд сцена. Именно на Острова унгарецът избира да се установи, защото там открива възможност да развие потенциала си. И макар сравнително нов за електронната сцена, REELOW вече е гостувал на повечето от клубовете-институции за тази музикална култура - Ministry of Sound в Лондон, Privilege, Sankeys, Pacha и Villa на Ибиса, Sonar в Барселона и Garage в Liverpool. На 31-ви декември той пристига в България, за да изпратим заедно 2014-та! Малко преди вълнуващoто преживяване зададохме на Ренато Каролий, както е истинското име на продуцента, няколко подгряващи въпроса...



V.S. Здравей, Reelow, разкажи ни малко за себе си...
R:
Здравейте, аз съм Reelow от Унгария. Живял съм в Лондон, Ибиса, а сега ще пробвам как е животът в Барселона. Dj и продуцент съм и винаги се опитвам да оставя в публиката някакво специално усещане за моментите ни заедно.

V.S. С 3 думи как би описал музиката, която правиш?
R:
 Deep, Groovy или нещо по средата на двете.

V.S. Кои са твоите любими моменти от последните 12 месеца? С какво ще запомниш 2014-та година?
R:
Хубав въпрос. Може би най-важното, което ми се случи е това, че започнах да пускам в едни от най-добрите клубове в Ибиса, като Privilege, Pacha и Sankeys. 2 от моите трака попаднаха в една от най-престижните класации за електронна музика Beatport, издадох Serkal EP, както и получих огромна подкрепа от едни от най-уважаваните и обичани от мен артисти.

V.S. Какво е усещането да попаднеш с цели две парчета в Beatport Best Of 2014 / Tech House & Minimal Genres?
R:
Чувството е уникално. Преди дори не смеех да си помисля за това. Хората ме харесват, което е прекрасно, а единственото, което мога да направя за тях е да създавам все по-добра продукция от тук нататък.

V.S. A какво те очаква пез 2015-та?
R: 
Ще се опитам да развия музиката си и да създам по-добра продукция, която да събера в цял албум.



V.S. Как селектираш музиката, която пускаш по партитата?
R
: Всъщност не я търся, тя ме намира.

V.S. Кои са артистите, които те вдъхновяват?
R:
 Ilario Liburmi, Alex Piccini, Dhaze, Trus'me, Alexkid, Enzo Siragusa.

V.S. Бил си на толкова различни места през изминалата година, кажи кои са парчетата, които спечелиха любовта на хората през последните месеци? Кои са траковете, на които всички танцуват?
R:
Всъщност зависи от мястото. Радвам се, че едни от любимите ми артисти и приятели успяха да разтанцуват хората с техните неща. Става въпрос за Proudly People, Alex Ground, Jean Bressan, Eder Elvarez, Medu, 2Dave, Ambos & Profound, Aney F, Bunte Bummler, Mene и други.

V.S. Кой е любимият ти "парти-град"?
R:
През 2014-та това беше Лондон, но може би след януари това ще е Барселона. Всъщност нямам търпение да видя как е и нощният живот на София.

V.S. В този ред на мисли, бил ли си преди в България? Какво очакваш от новогодишната нощ?
R:
За първи път ще съм тук, но чук наистина страхотни неща за хората, които обичат тази музика. Смятам, че това ще е един перфектен старт на Новата година.

V.S. В 2015-та ще е влезем с...
R:
Малко повече техно, което да направи звученето ми малко по-ъндърграунд.

V.S. Нямаме търпение да чуем какво си ни подготвил.
R:
Ще ви очаквам във ФАБРИКАТА ЗА ГРАДСКО ИЗКУСТВО, за да се позабавляваме заедно!


ViewSofia дава възможност на трима от вас да спечелят пропуски за специалното събитие. Виж как може да се случи това тук >>>

 

More from View Sofia

More Други