Следва

Месечен ХОРОСКОП - Януари 2015

Годишен ХОРОСКОП за 2015 - Рак, Лъв, Дева

За теб 2015 година ще бъде невероятен, дори приказен период, предлагащ промени, за които другите могат само да мечтаят! Вярно... условието е да си отговориш на някои въпроси като защо страхът сковава сърцето ти... 

Astro преди 9 години

Годиишен хороскоп за Овен, Телец, Близнаци 
Годишен хороскоп за Везни, Скорпион, Стрелец
Годишен хороскоп за Козирог, Водолей, Риби 

РАК 22.06 – 23.07

Съдбата ти поднася шанс - твоята свобода е в ръцете ти!
За теб 2015 година ще бъде невероятен, дори приказен период, предлагащ промени, за които другите могат само да мечтаят! Вярно... условието е да си отговориш на някои въпроси като защо страхът сковава сърцето ти... От какво се страхуваш?! Има ли на света нещо по-скъпо от добри отношения между теб и човека, който обичаш с цялата си душа? На какво си готов, за да не се скъса тази невидима нишка, свързваща твоето сърце с това скъпото създание? Всичко ли направи, което е по силите ти, за да предотвратиш негативното развитие на събитията? Честен ли си със себе си? Не се ли заблуждаваш, убеждавайки собственото си Его и околните в обратното? 2015-та ще постави пред теб и други трудни въпроси, нa които по някаква причина, не си могъл да си отговориш до сега. Като цяло 2015 г. за теб може да бъде представена като преломна година, в която ще имаш възможността да изоставиш света на илюзиите и да се осмелиш да кажеш истината и отговаряйки най-накрая на "неудобните" въпроси да прекъснеш порочния кръг от неприятни събития. През 2015 г., ще ти се даде шанс да се измъкнеш от догмите и чуждото влияние, което като окови сковава движенията ти. И въпреки че нищо няма да ти бъде дадено "безплатно", изглежда, че всяко усилие в тази посока ще ти се отплати многократно.

В началото на 2015-та представители на знака Рак ще почувстват, че контролират ситуацията. Плановете ти ще могат да се претворят в живота, материалното ти състояние може да се подобри и в работата също може да отбележиш израстване в кариерата. Но тъй като Раците са семейни натури, за теб, както винаги, на първо място ще бъдат отношенията с близките хора, а социалният живот и материалният успех едва ли ще те радват толкова. Все пак, не пренебрегвай възможностите, предлагани от Съдбата и не си струва да съсредоточаваш цялото си внимание върху решаването на вътрешните си проблеми.

През първата половина на 2015 г. ще имаш чудесна възможност да заложиш програма за финансово благополучие през следващите десет години, но при условие, че отделяш поне малко време и внимание на тази област от живота, а не само на личните отношения. От теб не се изисква много: нужно е само да не пропускаш възможностите, които се отварят пред теб и да започнеш да ги използваш. Тези, които искат да сменят работата си, трябва да се поогледат за "топло местенце" с добра заплата. Тези, които биха желали да получат кариерно развитие, трябва да демонстрират своето усърдие и стремеж към покоряване нови върхове.

От втората половина на 2015 г. въпросите, свързани с работата и материалните ценности ще отидат на втори план, в последствие може да съжаляваш за пропуснати ползи, но как да хванеш отминаващ влак. Имай това предвид и се старай да правиш всичко така, че в бъдеще да не съжаляваш за нищо. Много Раци от август 2015 г. ще бъдат жадни за пътуване и пътешестване. Ще ти се иска да посетиш роднини, които живеят в друг град и не си виждал от няколко години. Ще ти се иска да бъдеш близо до хора, които живеят отделно, но които смяташ за твое семейство. В теб ще се събуди духа на пътешественика, при който смяната на местата дава нови положителни преживявания и емоции.
Раците, които си мечтаят за нова кола или шофьорска книжка, ще могат с лекота да я придобият през втората половина на 2015-та год. Разбира се, ще искаш комфортен и просторен автомобил. И, ако си направил всичко правилно през първата половина на 2015 г., и си успял да си осигуриш добри доходи, ще можеш да разчиташ на придобиването на желания модел.

Ако си от представителите на зодиакалния знак Рак, родени в периода от 27-ми юни до 1-ви юли, може да забележиш, че през 2015 г. е нараснало желанието ти за творчество. Може да се запишеш на курсове за дизайн, фотография, психология. Ще те привлича новото и необичайното. А сънищата ти през 2015 г., ще бъдат пророчески. Интуицията ти ще се изостри до толкова, че ще можеш да избираш правилната посока в живота, разбира се само ако се научиш да се вслушваш в себе си. Дошло е време да излезеш от черупката си!

Ако си роден в периода 4-11-ти юли ще изпиташ върху себе си остро влиянието на планетите Плутон и Уран. Необходимо да се отнесеш с особено внимание към тези събития, които ще се случат в твоя личен и социален живот. На Раците от твоята група им предстои да вземат важно, но в същото време трудно решение, което ще промени из основи бъдещия им живот. Уран и Плутон ще тестват твоята сила и издръжливост, като по този начин ще отнемат от живота ти всичко старо, ненужно и изживяло времето си. Не се опитвай да се противопоставяш на предстоящите промени, това е контра продуктивно. По-добре е да си позволиш да започнеш живота си на чисто. Вярвай, че през следващия обрат на Съдбата те очаква щастие. Основното сега е, да се отървеш от това, което ти пречи да се възползваш от този обрат!

За останалата част от Раците, хороскопът не предсказва глобални промени, но дава възможности за реализация на техните планове, идеи и проекти. Е, да се надяваме, че всички Раци ще си направят правилните изводи по отношение на собствените си планове и цели и най-важното, ще успеят да се ориентират в каква посока ще вървят за напред - в хороскопа за 2015 год. има всички предпоставки за това.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През 2015 г. Лъвовете може да се нарекат късметлии!
Всичко за което мечтаеш, може да се случи през тази година, при най-благоприятните условия. Не само, че Юпитер, планетата на големите постижения и възможности, до края на август, ще бъде в твоя знак, осветявайки пътя ти, но и другите планети ще предоставят на Лъвовете много неочаквани възможности, за да потвърдят своя "кралския статус“. В крайна сметка, няма по-благороден знак в Зодиака от такъв мащаб, способен да направи благороден жест, дори без да вземе под внимание собствените си интереси. През 2015 г., както винаги, нищо няма да ти бъде дадено просто така, но това което ще бъде заработено с честен труд, ще бъде за Лъвовете тройно по-ценно, защото то ще отговаря на техните условия! Съгласи се, че да не изневериш на своето жизнено верую - само по себе си е голям успех!

През първата половина на 2015-та година, Лъвовете може да забележат, че са станали по-разкрепостени, смели, решителни и готови да отблъснат всички превратности на Съдбата. В някакъв момент, ще ти се иска да те забележат, по-често да присъстваш на светски мероприятия и да посещаваш развлекателни заведения. Ще ти се иска да блестиш като най-ярката звезда, чиято яркост никой не може да засенчи. По един или друг начин твоята популярност ще расте и то много бързо, така че събуждайки се сутрин ще се чувстваш като нов човек. Тези Лъвове, които през последните години са били в сянка и са водили доста скромен, аскетичен начин на живот, изведнъж ще почувстват такъв подем, сякаш са им израснали крила на гърба. Може дори да се каже, че един Лъв от 2014 г. и същия през 2015 г. са двама напълно различни човека. Хората наоколо, ще забележат промените, които ще настъпят с теб: по-доброжелателен, по-благосклонен и по-великодушен. Благодарение на тези преоткрити качества, ще придобиеш в очите на другите авторитет и значимост. Много Лъвове в началото на 2015-та ще имат желание да променят коренно имиджа си, да експериментират със своята външност и косата, да се превърнат в нов човек, да се почувстват обновени.

Представителите на този зодиакален знак с творчески професии ще имат по-голям шанс да получат известност и признание за тяхната работа. А някои "творчески" натури може до толкова да се опиянят от бремето на популярността, че ще бъдат в състояние да извършат някои нелицеприятни постъпки или ще станат толкова самоуверени в своята област, че ще направит нещо, което ще се възприеме враждебно от обществото. Необходимо е да разбереш, че всяко нещо трябва да бъде с мярка, че винаги има граници, които ако престъпиш, може всичко да загубиш.

През втората половина на 2015 г., когато Юпитер премине в знака Дева, Лъвовете ще започнат да се грижат за материалното си благополучие и финансовата си стабилност. В този момент, може да разчиташ на нов вълнуващ проект и работа, която да ти донесе добри доходи, както и да обезпечи всички разходи, които смяташ да направиш в близко бъдеще.

Особено внимание трябва да обърнеш на летните месеци на 2015 г., когато Сатурн ще има негативно въздействие върху отношенията в семейството. През този период е необходимо, на първо място, да бъдеш заедно с домочадието. Бъди състрадателен, вземи инициативата в свои ръце, общувай с близките хората, помогни им да решат проблемите си. Дори да не са в криза, в този момент, те ще се нуждаят отчаяно от твоята подкрепа. Постарай се по време на летните месеци да прекарваш повече време със семейството си, да организираш семейни тържества, съвместни пикници сред природата. Съвместната почивка ще спомогне за поддържането на мира и хармонията в дома.

Ако планираш ремонт по време на периода юни - август включително, по-добре да се разделиш с тази идея, тъй като такива мероприятия може да завършат по плачевен начин. Дори да се намираш в отлични отношения с партньора си, разногласията, свързани с ремонтирането на семейното ви гнездо, са способни да доведат до сериозен разрив. Също така неблагоприятно ще се развива покупко-продажбата на недвижими имоти. Трябва да отложиш решаването на тези въпроси за есента, когато ще се появят финансови възможности, а вариантите за реализация на твоите идеи ще бъдат много повече.

През 2015 г. Лъвовете ще получават свише поток от енергия и безкраен ентусиазъм. През цялата година ще бъдеш в добра форма, усещайки оптимизъм, желание нещо да създаваш и просто да се забавляваш. Лъвовете, сблъскали се през 2015 г. с някакво заболяване, може да се надяват на леко възстановяване, особено след края на септември, когато Сатурн ще се намира в приятелски зодиакален знак.

Ако си роден в периода 4-11-ти август може да разчиташ на пълна и безусловна подкрепа. Лъвовете от тази група може да отбележат, че през 2015 г. в живота им са се случили твърде много необичайни промени, които са допринесли за решаването на всички нерешени досега проблеми. Покрай благоприятното влияние на Юпитер, през 2015 г., значително влияние ще има и планетата Уран, която ще подпомага най-вече кариерните амбиции на Лъвовете. Въздействието на тези планети ще бъде особено ярко и интересно за занимаващите се с политика, за представителите на творческите професии, изкуствата и всички други обществени дейности. Много Лъвове, от изброените горе сфери на дейност, ги очаква слава. Ситуацията в хороскопа за 2015 г. ще насърчава работа свързана с Интернет и телевизия. В същото време, на тези, които се стремят да спечелят популярност, се препоръчва да използват най-необичайни начини, водещи до заветната цел. Също така, Уран ще подтикне Лъвовете от тази група, към големи промени в социалния им статус. Може да решиш, че трябва да промениш кардинално живота си. Твоите приятели и семейството, дори ще се шокират от такова решение, обаче, това не означава, че трябва да обръщаш внимание на техните опасения. Всичко, което си замислил, бъди сигурен, че ще се въплъти в живота и ще ти донесе полза и нови перспективи.

Останалите представители на зодиакалния знак Лъв не трябва да се отчайват, защото техните възможности същото няма да бъдат малко, а промените, които ще настъпят при тях през 2015 г., ще бъдат благоприятни и положителни. Всичко, което е казано по-горе е пряко свързано и с тях, но към Лъвовете, родени в началото на август, Съдбата през 2015 г. ще бъде най-благосклонна.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Година на изчакване и подготовка!
Как може нещо да те извади от равновесие, когато почти всичко в живота ти е подредено? Можем дори да минем по списъка: работа - слагаме отметка, семейство - да... Нещо липсва ли? Може би благосъстояние? Разбира се, "пари нямаш много", но доходите са ти достатъчни, така че, коя е причината за нарастващото безпокойство в твоята тревожна душа? В началото на 2015 г., всеки представител на този знак на зодиака ще има свой отговор на този въпрос, но като цяло основната причина ще бъде факта, че Девите стоят на прага на бъдещи промени в живота им. За Девите 2015-та може да се нарече година на изчакване и подготовка и може да бъде разделена на две части: първата е период на отдих и събиране на сили, а втората - време за началото на нови действия.

През първата половина на 2015 г. може да се отбележи, че Девите няма да бъдат социално активни и по-голямата част от времето си ще прекарват в спокойна и тиха среда. Ще бъдеш склонен да водиш самотен начин на живот и често ще бъдеш сам. При това няма да се чувстваш самотен или изоставен, ще ти харесва тишината и спокойствието. Може да забележиш, че все по-малко си в компанията на приятели и все повече и повече с любимата си книга. За теб, ще настъпи време за съзерцание, анализ на опита от миналото и грешките, които би могъл да допуснеш. С други думи, в началото на 2015-та Девите ще мечтаят, ще правят планове, ще обмислят идеи. Хората около теб ще забележат, че твоите проекти, планове, очаквания, сякаш са замрели, не се придвижват, не се реализират, а ти самият ни най-малко не се безпокоиш по този повод. Не се изненадвай, ако през този период другите се опитват да те подтикнат към по-активни действия. Всъщност, повод за безпокойство няма, Съдбата ти дава шанс да обмислиш отново всичките си идеи и инициативи, за да избегнеш грешките.

Също така през първата половина на 2015 г. може да забележиш, че си станал много чувствителен към тежкото положение на другите хора. Сантименталността отчасти е присъщи на твоя зодиакален знак, но този път женствената и мека страна на твоята природа е способна да надделее над гласа на разума. Бъди внимателен, когато помагаш на други хора (особено през пролетта на 2015 г.), тъй като си склонен на заблуди относно другите хора и с добротата си, може да попаднеш в лапите на измамници.

Първата половина на 2015 г. е идеална за възстановяване на физическите сили, както и за придобиване на спокойствие и душевен комфорт, не пренебрегвай отдиха през този период. 2015-та ще бъде трудна и ще ти потрябват всички ресурси, които можеш да придобиеш сам в първите месеци на 2015 година.
През втората половина на 2015 г., след като си набрал достатъчно сили, ще пристъпиш към активни действия, започвайки с особено усърдие изпълнението на генерираните до това време планове и идеи. С идването на август 2015 г. в живота на Девите настъпва активен период, когато постиженията им ще се забележат и популярността им в обществото ще започне да расте. Разбира се, повечето Деви няма да се сдобият с известност, но все пак улови вълната на успеха и изрази кариерните си амбиции, покажи на другите това, на което наистина си способен.
През втората половина на 2015 г. има голяма вероятност от пътуване зад граница като турист. Въпреки че познавателният стремеж и докосването до друга култура ще бъдат заявени като главна цел на всяко пътуване, възможно е да получиш много повече от прост опит. В хороскопа за 2015 г. има указания за сътрудничество с чуждестранни партньори, които могат да бъдат изразени, например, в съвместен проект, откриване на бизнес в чужбина, чуждо гражданство, а някои Деви може да срещнат там любов. Също така, посещавайки по време на екскурзията някое учебно заведение, може да поискаш да повишиш квалификацията си, да получиш нова специалност или образование в чужбина. Във всеки случай, ако възникне такава ситуация, трябва да се възползваш от всички възможности, свързани с обучение, образование, тъй като в бъдеще това ще ти донесе само положителни резултати.

Девите, родени в периода от 29-ти август до 02-ри септември, ще получат лъвския пай сантименталност и чувственост, което ще бъде особено силно изразено през лятото 2015 г. Представителите на тази група може да забележат, че са станали по-мечтателни, по-доверчиви, по-емоционални. Всяка дреболия ще бъде в състояние да ги извади от емоционалното равновесие. За Девите от тази група, промените в настроението ще бъдат толкова силни и непредсказуеми, че близките могат дори да загубят доверие в тяхното благоразумие. Ако принадлежиш към тази група, емоционалните изблици ще са ти присъщи през цялата 2015-та г. и съществува риск да станеш жертва на измама, така че бъди особено бдителен и не се доверявай на непознати хора.

Ако си роден през 6-8-ми септември ще забележиш, че в живота ти са започнали драстични промени. Ще започнеш да гледаш по нов начин на много неща, ценностната ти система ще се промени и наред с това ще се промениш и ти самият, както външно, така и вътрешно. Всички глобални трансформации в живота си е необходимо да направиш през 2015 г., тъй като те обещават промяна към по-добро, възможност да започнеш живота си наново, освободен от бремето на миналото. Девите от твоята група може да се решат да сменят не само работата си, но и на професията като цяло.

Представители на знака Дева родени между 6-13-ти септември ще усетят влиянието на планетата Хирон. Ако спадаш към тази група е необходимо да се отнесеш особено внимателно към партньорските отношения, както в бизнеса, така и в личния си живот. Не са изключени развод, раздяла, разногласия в семейните двойки. А свободните от брачни отношения ще имат всички шансове да сключат официално брак. При подписването на важни документи, договори, бъди особено бдителен. Не се препоръчва също, през 2015 г. да започваш съдебни процеси. И все пак, не се страхувай да вървиш напред, тъй като, с изключение на отношенията, всяка промяна през 2015 г. обещава късмет. Шансовете ти са добри и по разни причини самият ти ще искаш да измениш кардинално нещо в живота си.
На останалите представители на знака Дева, хороскопът за 2015 г. препоръчва да се радват на живота и да не търсят проблеми там, където няма такива.

More Astro