Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2015 - Козирог, Водолей, Риби

Годишен ХОРОСКОП за 2015 - Везни, Скорпион, Стрелец

През 2015 г. в живота ти ще настъпят много положителни промени и обрати от различно естество, за които си мечтал през последните години... 

Astro преди 9 години

Годиишен хороскоп за Овен, Телец, Близнаци 
Годишен хороскоп за Рак, Лъв Дева
Годишен хороскоп за Козирог, Водолей, Риби 

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


Готов ли си за промяна?

През 2015 г. в живота ти ще настъпят много положителни промени и обрати от различно естество, за които си мечтал през последните години... Но само при едно условие, а именно, ако самият ти си готов да се промениш, ако си израснал достатъчно, за да приемеш настъпващите промени. Въпреки противоречивостта си, представителите на този зодиакален знак по природа са много силни личности! Слаб може да те направят само твоите мисли и низки страсти, способни мигновено да намерят милион причини, за да те отдалечат от правилния път. Понякога това, от което се страхуваш или искаш най-малко да правиш, е необходимото и правилното!

През първата половина на 2015 г., Везните може да очакват промени, свързани с тяхното обкръжение. Близките хора ще забележат, че си станал по-общителен, по-интересуващ се, по-ентусиазиран. През този период, твоят кръг от приятели ще нарасне значително. Ще откриеш, че се интересуваш от абсолютно всичко и всички, и искаш да знаеш повече. През първата половина на годината, може да срещнеш хора, с които по-късно да станете близки приятели. През същия период на 2015 г., има вероятност да те изостави или предаде близък човек. Но, въпреки негативните конотации на една такава ситуация, не е необходимо да се притесняваш! Съдбата ще разчисти от живота ти ненужните и като цяло неотговарящи на нивото ти хора, а тяхното място ще заемат по-подходящи хора. Началото на 2015 г. е период за съществени промени, активен етап, предназначен на първо място за увеличаване на твоята популярност и известност. Настъпва време за получаване на дивиденти и увеличаване на доходите, може да получиш големи суми пари или да започнеш реализацията на свой собствен проект или свой собствен бизнес, тъй като сили и възможности за това, ще имаш достатъчно. В същото време представителите на твоя зодиакален знак трябва да осъзнаят, че за да постигнеш успех не е необходимо да излизаш извън кожата си. Най-важното условие за успех през 2015 г. ще бъде твоята уместна реакция на възникващите обстоятелства. В края на краищата, за да станеш по-умен трябва да отидеш да учиш, да прегледаш куп книги в библиотеката и да защитиш пред комисия от преподаватели правото да се наречеш магистър. За да се нахраниш, ще трябва да отидеш на ресторант или до магазина, да избереш продукти и да си приготвиш храна. Всяко нещо в нашия живот търсим, подготвяме и постигаме, освен своя Късмет. За да се възползваме от него, не е нужно да правим нещо специално. Тук е и уловката ... но при всички случаи, Успехът няма да кацне на рамото ти ако не действаш!

На много Везни през 2015 г. им предстои промяна на местоживеенето. Може да почувстваш, че те привлича друг дом, друго населено място. Желанието да промениш обстановката, да заминеш, ще бъде толкова силно, а изкушенията толкова големи, че ще ти бъде трудно да стоиш на едно място. Ако, освен това, са налице и всички предпоставки да го направиш, не трябва да се ограничаваш, тъй като всяко движение през 2015 г. на територията на страната ще бъде от полза за теб. През 2015 г. ще се решават благоприятно и въпроси, свързани с големи придобивки, както и сделки с превозни средства, тяхната продажба или покупка.

През 2015 г. от Везните ще се изисква да отделят особено внимание на отношенията с роднините. Възможно е да почувстваш някакво отчуждение от близките хора, в теб може да възникне усещането, че не те разбират и подкрепят. В действителност, това ще бъде вярно само отчасти. Опитай се да влезеш в положението на тези, които са ти скъпи и се старай по-малко да се обиждаш, защото те все още не разбират напълно промените, настъпващи в теб. Близките ти се нуждаят от време, за да повярват в това, което се случват с теб.

През летните месеци, Везните трябва да се заемат с финансовите въпроси. Въпреки наличието на добри доходи, разходите ти през втората половина на 2015 г. ще се увеличават, което означава, че може да изпиташ затруднения с оборотните средства. Трябва да намалиш разноските си, особено в периода от юни до септември 2015 г., за да можеш в бъдеще да живееш без дългове и да разполагаш с достатъчно средства, за реализацията на твоите цели и проекти.

През втората половина на 2015 г., когато изтече времето на активните промени, Везните може да почувстват умора от отговорностите, които са носили на гърба си. Някак си, през този период, ще трябва да прекарваш повече време в тишина, спокойствие и по-големи почивки. Планирай пасивен отдих за есенните или зимните месеци и ще осъзнаеш колко е важен той за възстановяването на душевните и физическите сили.

Ако си роден в периода от 6-ти до 12-ти октомври ще бъдеш подложен на едновременното влияние на Уран и Плутон. Ще имаш доста трудна година, през която много неща в живота ти ще се променят под влияние на обстоятелствата. Разбира се, през 2015 г., промени очакват всички представители на твоя зодиакален знак, но за разлика от другите групи Везни, за родените в този период, промените ще бъдат кардинални, способни да преобърнат установената им представа за света. Това може да се сравни с откриването на хелиоцентричната теория през 16 век, когато от затворен малък свят, изведнъж нашата планета се оказва в безграничното пространство на вселената! Тук следва да се добави, че се нуждаеш от промени и че няма как да ги избегнеш, но за твоята група през 2015 г., ще важи поговорката „Много хубаво, не е на хубаво. Независимо от това, опитвай се да запазиш оптимизъм, спокойствие и с радост да приемаш всички превратности, които ще настъпят в живота ти. Така ще можеш да избегнеш загубите и да излезеш победител във всяка битка.

За Везни, родени в другите дни, основните препоръки на хороскопа за 2015 г. са свързани с техните тайни страхове и врагове. Необходимо е да бъдат по-умни, по-изобретателни, да не бързат с изводите и действията, ако не са на 100% сигурни в собствените си способности. И да не забравят сентенцията: по-добре е да загубиш няколко битки, борейки се за мечтите си, отколкото да спечелиш войната, без да знаеш за какво се бориш!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

На този свят няма невъзможни неща!

В живота на Скорпионите настъпва момент на истина, момент на триумф и признаване на техните постижения. 2015 г. ще ти донесе истински кралски дарове във вид на възможности за постигане на желаните от теб цели! Би било, най-малкото неразумно, да не се възползваш от подаръците на съдбата. В крайна сметка, да направиш невъзможното, за теб не е толкова трудно!

През първата половина на 2015 г. твоята социална активност, популярност и известност ще нараснат значително, което ще бъде забелязано в различни области, най-вече в професионалната сфера, както и във всичко, което се отнася до бизнеса и кариерата. В главата ти ще започнат да се въртят амбициозни мисли, в теб ще се появи потребност от признание. Осъзнавайки този момент, не пропускай да съсредоточиш вниманието си върху въпроси, свързани с кариерата и професионалното израстване. Въпреки това, в този период, не всички Скорпиони ще имат възможността да привлекат вниманието на другите към своите успехи, ще се появи дори опасност от прекомерно самохвалство. Отнеси се към този въпрос максимално отговорно, неуместното или неправилно подхранване на твоите заслуги и таланти може да не е в твоя полза. Всяко действие, свързано с такива сложни области като кариерата трябва да бъде премерено, поднесено в точното време и на точното място. И все пак, за по-голямата част от представителите на твоя зодиакален знак, шансовете за успех ще са много големи. Ще станат по-уверени в себе си, а възможности, да привлекат вниманието на другите и да станат известни с трудовите си постижения, ще се появяват постоянно. През първата половина на годината ще имаш отличен шанс да придобиеш популярност и да заемеш дългоочакваната ръководеща длъжност.

Ако въпреки благоприятните външни обстоятелства, чувстваш нервност, затруднения в общуването, отхвърляне на твоите идеи и т. н., дори и в този случай не трябва да се отказваш. Всичко това е заради буйната и необуздана енергия, която ще идва по време на престоя на Юпитер в знака Лъв. От една страна, тази планета на късмета ще ти дава шансове и възможности, а от друга експанзивна енергия, която в някои случаи, ненамирайки изход може да се реализира за сметка на негативни проявления. За да се неутрализира такова неблагоприятно въздействие, препоръчително е неизразходваната енергия да се използва за образование и за подобряване на професионалните умения. Получените нови знания и умения ще са ти полезни в бъдеще за израстване в кариерата и за заемане на ръководещи позиции.

Следва да се отбележи, че през първата половина на 2015 г. за Скорпионите благоприятно ще се решават всякакви въпроси, свързани с подписването на значими и важни за тях документи. През този период, може да водиш преговори или да сключиш договор, който в бъдеще да стане твоя визитна картичка и да ти позволи да се изкачиш по социалната стълбица и кариерата. В резултат на това, през 2015 г., ще можеш да очакваш увеличение на приходите от професионалната дейност, ще можеш да си позволиш закупуване на луксозни стоки, аксесоари, сочещи новата ти позиция в обществото.

През втората половина на 2015 г., обърни специално внимание на реализацията на идеите, плановете, проектите, всичко това, което е могло да чака своя "звезден час" в продължение на много години. Ще бъдеш в състояние да реализираш свой собствен проект или да започнеш свой собствен бизнес. Също така през този период ще бъдат актуални приятелските връзки и участието ти в обществени организации и мероприятия. Ще водиш активен социален живот, ще придобиеш нови връзки и познати, които в бъдеще ще ти бъдат от полза. През летните месеци, трябва да обърнеш специално внимание на имиджа, самочувствието, на това как те възприемат околните. Въпреки позитивните промени в живота, много Скорпиони в този момент ще са склонни към депресия, униние и раздразнителност. Опитай се да не планираш нищо сериозно в периода от юни до август 2015 г., по-добре си вземи почивка и я прекарай ползотворно.

През есента на 2015 г., може да се превърнеш в неформален лидер, човек, който е в състояние да вдъхновя другите. Бъди внимателен, особено ако досега не си имал възможността да влияеш на действията и възгледите на широка група от хора. С големите възможности идват и големите отговорности... Още по-привлекателна е идеята да насърчиш друг човек да постигане нещо, което е било нереалистично за него. Не се заигравай! Не забравяй, че си само човек и не си в състояние да отчетеш всички детайли! Ами ако вдъхновеният от теб извърши непростима грешка? Ще можеш ли да си го простиш?

Ако си от Скорпионите, родени в периода от 29-ти октомври до 1-ви ноември, ще забележиш, че се е увеличило твоето естетическо възприемане на действителността. В теб ще се събуди гурман, ценител на музиката и живописта. Ще ти се иска да посещаваш повече изложби и театрални постановки. Интуицията ти също ще се изостри, може да стигнеш до някои тайни знания и прозрения.

Тези представители на знака Скорпион, които са родени в периода от 6-ти до 8-ми ноември ще поискат да променят коренно живота си. Промените, които ще започнат през 2015 г., ще имат благоприятно въздействие върху бъдещата им съдба. Дори във външен план да не се случва нищо, вътре в себе си ще преживеят много нови усещания, емоции, желания, които ще ги насочват към активни действия.

Ако принадлежиш към групата на родените от 6-ти до 14-ти ноември, за теб от особено значение през 2015 г. ще бъдат партньорските отношения. Тези Скорпиони, които досега не са сключили официален брак ще изпитват силно желание да се обвържат. И ако нямаш предвид някой, ще насочиш усилията си към търсене на своя втора половинка. Скорпионите, които вече са женени, ще искат да внесат в отношенията си повече романтика, стабилност, доверие и по всички възможни начини ще се стараят да укрепят отношенията си.

Останалите представители на зодиакалния знак Скорпион може да се наслаждават на тези възможности, които ще им предостави 2015 г. Нужно е да не забравят, че 2015 г. ще покровителства техните начинания, от тях се изисква само да не разсъждават много, когато от тях се изисква да действат.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Не се отпускай, предстоят изненади!

На веселия и добродушен Стрелец, 2015 г. може да поднесе много изненади. Въпреки това, не се отпускай, защото изненадите могат да бъдат не тези, които си очаквал. В началото на 2015-та ще почувстваш как лошото настроение най-накрая те напуска и животът започва да придобива нови по-ярки цветове. Периодът, в който всичко се е изплъзвало от ръцете ти и не си имал желание да започнеш нищо ново, ще приключи с пристигането на 2015 г. И все пак, колкото и да ти се иска да се отпуснеш и да прехвърлиш отговорността върху някой друг, през 2015 г., ще трябва да вървиш напред и да градиш живота си тухла по тухла, като солиден и надежден дом.

Ключът към успеха на всяка инициатива през 2015 г. ще бъде упоритостта, труда и амбицията. Да, времето, когато би могъл да разчиташ на усилията на някой друг или на провидението, безвъзвратно си отиде. Стрелците трябва да поемат отговорността за собствената си съдба в собствените си ръце. По един или друг начин, ще се наложи да осъзнаеш, че за своя живот си отговорен единствено ти и всичко, което се случва в него зависи от теб, и само малък процент от обстоятелствата не са ти подвластни! През 2015 г. ще се наложи да правиш планове, ясно да следиш сроковете за изпълнение на всички етапи, защото само така ще можеш да избегнеш грешките и ще постигнеш желаните резултати в обозрим период от време.

И все пак, за някои, да кажем, "особено дръзки" Стрелци, има алтернативен вариант за развитие на събитията. През 2015 г. много от тях ще бъдат привлечени от далечни страни. Неочаквано за себе си може да забележиш, че не те сдържа на едно място, а душата ти се нуждае от нови преживявания, по-силни и по-ярки. Разбира се не всички Стрелци ще реализират желанието си да пътуват. Само малка част от представителите на този зодиакален знак ще могат да си позволят да напуснат домовете си и да се откъснат, макар и не за дълго, от тежестта на отговорностите в родината си. Общуването с чужденци, далечни страни, дори кратките пътувания в чужбина и задграничните командировки са нещата, което ще те зареждат с бодрост и ще ти дават надежда, че можеш да се справиш с всякакви трудности. Все пак, не забравяй, че въпреки временната отсрочка, ще трябва да се върнеш. Дори да си отложил решаването на натрупаните проблеми във времето, все пак един ден ще трябва да го направиш. Нужно е да разбереш, че предоставената ти почивка, ти е дадена не просто, за да отложиш неизбежното, а за да преобразуваш съществуващите ресурси и да се подготвиш по-добре за новите промени. Само не пропилявай напразно това благословено време, ако си умен ще се възползваш от паузата и новия опит, получен от чуждестранните пътувания. Новите впечатления, които ще изобилстват през 2015 г., също са добър потенциал за генериране на идеи. Въпреки това, за да не "потънеш" в изобилието от възможности, ще трябва с голяма доза практичност да отхвърлиш всичко, което няма под себе си реална основа.

В допълнение към основните тенденции през 2015 г. може да се добави, че през първата й половина благоприятно ще се решават въпроси, свързани с обучение, получаване на висше професионално образование и повишаване на квалификацията. Стрелците, които вече имат образование, може да се замислят за промяна на професията и ориентиране към нови ниши на пазара на труда. Тези, които все още нямат диплома може да осъзнаят колко е важно образованието и да поискат да подобрят или да актуализират нивото на знанията си. А през втората половина на 2015 г., когато ще си изпълнен със сили, решителност, увереност, не се колебай и се заеми с решаването на кариерните въпроси. Именно през този период от годината, за твоя зодиакален знак се увеличават шансовете за постигане на висока позиция в обществото, за заемане на шефско място или просто да станеш популярен в рамките на постоянния кръг на общуване. Особено благоприятен е края на 2015 г. за тези, които се занимават с творчески професии, тъй като в този момент, нараства вероятността обществеността да оцени и признае техните таланти.
Ако си от Стрелците, родени в периода между 28-ми ноември до 02-ри декември, трябва да обърнеш специално внимание на своето здраве. Много е вероятно да се появят нарушения, поради силни преживявания на събития от миналото. С особено внимание през 2015 г. се отнеси към здравословните проблемите, отдиха и лечението, спазвай препоръките на лекаря и не се захващай със самолечение.

Ако принадлежиш към групата на Стрелците, родени в периода от 5-ти до 11-ти декември 2015 г., може да очакваш появата на житейски събития, способни да променят обичайния ти начин на живот. Това може да са неочаквани перспективи, нови възможности, пътуване, нова компания и приятели. През 2015 година ще получиш възможността да промениш кардинално живота си към по-добро! Въпреки това, за разлика от другите представители на зодиакалния знак Стрелец за твоята група ще са характерни случки с полулегален, дори криминален характер. Може да се наложи да участваш в някое премеждие, което да преобрази представите ти за собствените ти способности. Но за добро или за лошо ще бъде това "събитие", времето ще покаже ... В крайна сметка, вълкът козината си мени но нрава - не! С добрия човек, всичко е много по-сложно - него много лесно може да го очернят. Разбира се едно такова приключение ще го направи по-силен, но дали ще може да измие чернилката от себе си - това е въпросът!
Ако си от групата на Стрелците, които празнуват рождения си ден между 6-ти и 13-ти декември, ще трябва да взимаш решения, свързани с любовните партньори и с поемане на отговорности. На някои им предстои развод, други, напротив, ще поискат да се обвържат с брак. Във всеки случай, не забравяй, че Стрелците от твоята група, през 2015 г., трябва да се пазят от всякакви съдебни дела и имуществени спорове с близки хора.

На Стрелците, родени в другите дни, хороскопът за 2015 г. не обещава драматични промени, при условие, че сами не поискат да си ги организират. Вярно, има подозрение, че някои от тях ще смятат, че дълго са се заседели на едно място... Но дали ще имат достатъчно кураж да се присъединят към малцината, които вярват, че е по-добре да се насладиш на моментна свобода, отколкото цял живот да се тресеш от страх, заради топло място под Слънцето – времето ще покаже?

More Astro