Следва

Ретро вълни...

50-те най-значими модни събития през 2014-та

Нека всичко е така наситено, златно, сюблимно и изпълнено с любов към детайла и през новата модна 2015 г...

All fashion преди 9 години

Изминалата вече 2014 година беше забавна, объркана, еуфорична и носталгична, но определено, запомняща се в света на модата.

Изпратихме не една, а цели три легенди на по-добро място, направихме технологията моден аксесоар, а Риана, в статуса си на модна икона, се разходи гола.

Приказки, колаборации и чародейства изскачаха зад всеки ъгъл, а изглежда никой не се свенеше да граби с шепи от вълшебството... Чествахме бляскави юбилеи, гласно скърбяхме по 70-те в заразно умопомрачение, експериментирахме със страховити текстури и междувременно написахме няколко модни книги. Посетихме дестинации като Монако, Залцбург и Токио, а куп креативни директори смениха постовете си, оставяйки модния свят в недоумение...

Не край, а поредното приказно продължение посрещаме и нека всичко е така наситено, златно, сюблимно и изпълнено с любов към детайла и през новата модна 2015 г. Пожелаваме си го!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.