Следва

Международна изложба на съвременна студентска графика

Discovery Channel излъчва премиерния втори сезон на поредицата "Необяснимо"

В премиерния втори сезон на поредицата „Необяснимо“ разбираме детайли от нови загадъчни истории, които към настоящия момент нямат правдоподобно обяснение...

Events преди 9 години

В премиерния втори сезон на поредицата „Необяснимо“ разбираме детайли от нови загадъчни истории, които към настоящия момент нямат правдоподобно обяснение. Документалното предаване разследва мистериозни срещи с НЛО, гиганти и истории за екзорсизъм.

Новият сезон на „Необяснимо” започва излъчване на 9 януари от 22:00 ч. по Discovery Channel. Документалната поредица ще запознае зрителите със забележителните истории за редица реални открития, ще ги срещне с откривателите и ще проучи необяснимите факти. 

Всеки епизод от поредицата разследва едни от най-странните и енигматични инциденти, случили се в Балтийско море, Босна и Херцеговина, Шотландия и Сибир. „Необяснимо” се фокусира върху наличните доказателства, за да открие причината за случването на трудните за обяснение събития.

Поредицата отговаря на въпросите дали в Хаити наистина съществуват зомбита и дали намерените кости на женски и мъжки индивиди в Грузия свидетелстват за съществуването на гиганти на земята в миналото. Възможно ли е новите убедителни доказателства да хвърлят нова светлина върху мистериозното безследно изчезване на трима мъже от Шотландия преди 100 години? Дали новите видеозаписи ще потвърдят досегашните свидетелства на очевидци, убедени в съществуването на легендарното същество чупакабра? Новият сезон на „Необяснимо” търси отговори на тези и още много въпроси, свързани с едни от най-големите световни мистерии всеки петък от 22:00 ч.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?