Следва

Ерос Рамацоти и Марика Пелегринели очакват второ дете

Кание с песен посветена на Норт Уест

Кание Уест започва 2015 година със мила и тържествена мелодия. 37-годишната хип-хоп звездата...

Други преди 9 години

Кание Уест започва 2015 година със мила и тържествена мелодия. 37-годишната хип-хоп звездата почете малката си дъщеря Норт Уест и покойната си майка Донда Уест в балада, озаглавена "Only One”. Сантименталната песен е записана в сътрудничество със сър Пол Маккартни.

Сингълът излезе в сряда вечер точно в навечерието на Нова година, като текстът на песента е написан от перспективата за майката на Кание, която умира през 2007 година.

“Хората винаги ме питат коя е любимата ми песен на Кание и това е “Only one”, това написа Ким на страницата си в Twitter, като добави: “Плача всеки път, когато я чуя.”

През август, Ким публикува сладка снимка на съпруга си и дъщеря си в звукозаписно студио. Новият сингъл на Кание се очаква да бъде включен в бъдещия му солов албум.



Според изявление, разпространено от звукозаписната компания Def Jam, Уест и Маккартни започнали работа заедно в малко бунгало в Лос Анджелис. Бившият музикант от “Бийтълс” импровизирал на пиано, докато хип-хоп звездата "вокално скицирал и оформял идеи”

"Когато слушаха записа след това, се случи нещо", се казва още в изявлението. "Докато Кание седеше с дъщеря си и слушаше вокалите “Hello, my only one..”, осъзнава, че не само не си спомня да е изпял тези думи, но че тези думи може би не идват от него. В този момент рапърът разбрал, че това е начинът на покойната му майка, която е негов ментор, довереница и най-добър приятел, да се свърже със личността му." Самият Кание казва по повода: "Майка ми пееше за мен и чрез мен за дъщеря ми."

More from View Sofia

More Други