Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Частните самолети на Елвис Пресли на търг

Julien's Auctions обявиха грандиозен предстоящ търг - продажбата на два частни самолета на...

All About Life преди 9 години

Julien's Auctions обявиха грандиозен предстоящ търг - продажбата на два частни самолета на Елвис Пресли.

Двете машини, принадлежали на краля на рокендрола, се очаква да предизвикат небивал интерес - единият е Hound Dog II, а другият - Lisa Marie, кръстен на единствената щерка на Пресли.

Последните 30 години те се съхраняват в любимия дом на музиканта в Мемфис, щата Тенеси. Самият Елвис купува самолетите през 1975 — точно две години преди смъртта си.

Елвис не би бил Крал, ако не беше похарчил повече от 250 000 долара за разкошното оборудване на джетовете: гигантски легла, вани със златни кранове и раковини, стереосистема с 50 колони и конферентна зала. Очакванията са за двата самолета да бъдат платени около 25 милиона долара - по 10 и 15 милиона на парче съответно.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 16 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 16 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.