Следва

Нова година, нови обувки

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

От известно време насам се носеха слухове за евентуалното оттегляне на Mercedes-Benz от...

All fashion преди 9 години

Mercedes-Benz се оттегля от Нюйоркската седмица на модата

От известно време насам се носеха слухове за евентуалното оттегляне на Mercedes-Benz от Нюйоркската седмица на модата, а от броени часове, слухът е изцяло потвърден. Освен че губи основния си спонсор, сменя името си от Mercedes-Benz fashion week, американската седмица на модата ще смени и локацията си от Lincoln Center на ново, все още неизвестно място, веднага след последните ревюта през февруари.

Но, връзката с модата на WME-IMG, собствениците на Mercedes-Benz Fashion Week, не приключва дотук. Носят се слухове, че се водят усилени преговори от IMG за придобиването на права върху Made Fashion Week, която е съперническа организация, собственост на креативния директор на Milk Studios - Маздак Раси. Новата евентуална седмица на модата ще работи по нов начин и няма да зависи от спонсорството на дадена компания, като ще се стреми да е изцяло независима. Друг факт около Made Fashion Week, който би се понравил на множество дизайнери е, че участието им ще бъде абсолютно безплатно, за разлика от досегашните модни седмици, където участието се таксуваше между 75 000 и 500 000$.

Смущаващата Ники Минаж



Новата корица на Ники Минаж за Rolling Stone леко ни смущава и се чудим, ние ли нещо не разбираме, или търсеното внушение е повече от хаотично. На пръв поглед изпъкват голата кожа, тесният мокър топ и сексапилът, все детайли, обиграни до болка от фотографа Тери Ричардсън, но на втори, по-обстоен преглед, тъжният и много смутен поглед на изпълнителката, наистина ни обърква. Недоразумението в стайлинга и настроението е очебийна, а крайният продукт повече от разочароващ.

Ким, това ти ли си? 



Ким, това ти ли си? Нямаше как да не се запитаме това, когато видяхме корицата на 34-годишната Ким за предстоящия брой на британското издание LOVE, което ще бъде пуснато на 9 февруари и показва една доста различна и неузнаваема нейна версия.

Както се вижда от снимката, Ким стои на стълбите, oсветлението е приглущено и цялата сцена е някак тъмна и мистериозна, но като че ли не е само липсата на осветление това, което ни пречи да разпознаем реалити звездата на снимкта. Благодарение на нейните безбройни селфита всички можем да се похвалим, че сме добре запознати как изглежда тя и определно тук нещо не е както трябва. Веднага се досещаме, че е намесена доста работа по обработката на снимката, която е успяла да промени Ким до неузнаваемост, което не задължително е нещо лошо.

Най-грозните рокли на 2014-та

Точно в началото на новата година сме пълни с очаквания за една супер стилна година. И в този дух поглеждаме назад към някои от към някои от най-големите модни провали на годината - по наше мнение, разбира се.

Гумената рокля на Meadham Kirchhoff

2014 ни донесе едно от най-странните дизайнерски сътрудничества, познати на човека, Meadham Kirchhoff си партнира с Topshop, за да създаде улична колекция, чието място по наше мнение в някой секс магазин би стояла по-добре. Няколко месеца по-късно, марката пусна тази гумена рокля на цена от £ 2,279.



Роклята чувал

Ние обичаме малката черна рокля и като цяло бихме се съгласили, че по-семпло е по-добре, въпреки че в този случай това е прието прекалено буквално…



Покривка от деним

Помисли си, че това щеше да бъде една обикновена дънкова риза-рокля, нали? Само ако беше…




Небрежна рокля от Rick Owens




Препоръчваме ти да носиш тази рокля само с най-хубавото си бельо, защото само една грешна стъпка, или най-малкият повей на вятъра и целият свят ще го види..

Рокля?

Да, и това е “рокля” или поне така се твърди в описанието на продукта.



 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.