Следва

Царевичото

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

В ден като днешния, когато новата година едва е настъпила, когато все още сме обвзети от празнично настроение, когато навън е толкова студено, но и толкова прекрасно... 

Celebrities преди 9 години

В ден като днешния, когато новата година едва е настъпила, когато все още сме обвзети от празнично настроение, когато навън е толкова студено, но и толкова прекрасно, можем да си помечтаем, да погледнем на живота с други очи, и не да си обещаваме неща, само защото е нова година, а просто да се усмихнем и да продължим напред.

Напред, но малко по-добри, малко по-вдъхновени и обичащи, защото щастието зависи от това, то е в нас и просто трябва да съумеем да го пуснем на свобода и да го споделяме... ден след ден.

Свами Вивекананда*

"Избери си идея. Направи тази идея свой живот. Мечтай за нея. Мисли за нея. Живей я. Остави мозъка, тялото, мускулите, нервите, всяка част от тялото ти да се изпълни с тази идея и остави всяка друга настрана. Това е начинът за успех и така се създават велики духовни хора". 

 

Марта Стюарт

"Открих, че когато имаш интерес към живота, когато си любопитен, сънят не е най-важното нещо".

Габриел Гарсия Маркес

"Не полагай толкова много усилия - най-хубавото се случва неочаквано"!

Рей Бредбъри

"Отвори широко очи, живей сякаш ще умреш след 10 секунди. Старай се да видиш света. Той е по-прекрасен от всяка мечта, произведена във фабрика и платена с пари. Не търси граници, не моли за покой - такова нещо няма на света".

Матю Макконахи

"Животът е поредица от запетайки, не от точки".

Алфред Хичкок 

"Когато всички негативни емоции са премахнати и гледаш напред, пътят пред теб е чист и сега е моментът да започнеш да създаваш нещо - мисля, че това е състоянието, в което бих бил най-щастлив в целия си живот". 

Шон Конъри

"Любовта може и да не кара света да се върти, но трябва да призная, че тя прави така че пътуването да си срува". 

*Свами Вивекананда - индуистки гуру и влиятелен социален реформатор в Индия през 19 век. 

More Celebrities