Следва

Нови вдъхновяващи сватбени съвети във втория сезон на "Ранди идва на помощ"

Мen's Exhibit: Еди Редмейн на хоризонта

Тази година със сигурност ще чуваш името му често. Британският актьор Еди Редмейн е един от...

People of art преди 9 години

Следващите месеци със сигурност ще чуваш името му често. Британският актьор Еди Редмейн е един от фаворитите в наградния сезон, с ролята на видния учен и космолог Стивън Хокинг във филма "Теорията на всичко", и стартира заслужено годината с корица за януарския ELLE и признание от списание GQ за най-добре облечен мъж.



Актьорът наднича от страниците на модния гид, разказвайки история облечена в двоен деним, чар и лунички, с помощта на брилянтния фотограф Ейткън Джоли, и споделя, че се надява най-накрая да бъде оценен подобаващо, след всичките години упорит труд, които е оставил зад себе си.



Ние също, защото тези рошави кестеняви коси и този дълбок и проницателен поглед определено си заслужават. Красавец във всеки свой сантиметър, за който трябва да знаеш и ти! Наистина!





More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра