Следва

Камерън Диас се омъжи!

Нови вдъхновяващи сватбени съвети във втория сезон на "Ранди идва на помощ"

Поредицата „Радни идва на помощ” с участието на сватбения гуру и бивша звезда на „Кажете ДА на булчинската рокля“, Ранди Феноли, се завръща с втори премиерен сезон...

Events преди 9 години

Поредицата „Радни идва на помощ” с участието на сватбения гуру и бивша звезда на „Кажете ДА на булчинската рокля“, Ранди Феноли, се завръща с втори премиерен сезон.

От 6-и януари от 21:00 ч. по TLC модният експерт в областта на булчинското облекло се отправя на път, за да превърне в реалност най-смелите фантазии на младоженките. Въоръжен със своя характерен стилов подход и камион, пълен със сватбени рокли, той помага на бъдещи булки да намерят идеалния си сватбен тоалет.

От своя сватбен салон на колела Ранди ще дава най-добрите съвети за предстоящите сватби и ще представя най-актуалните тенденции за сезона. Освен това, зрителите ще видят емоционалните истории на достойни булки, които копнеят за радикална промяна за големия им ден. Градовете-спирки този път са Денвър, Сиатъл, Оклахома Сити, Сан Франциско и Лос Анджелис.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?