Следва

Кампаниите Пролет/Лято 2015: CHANEL

Дневниците на редакцията: Дженифър Анистън с шеста корица за InStyle; Блейк Лайвли роди; FKA Twigs топлес за V Magazine и още...

Екзотичното гадже на Робърт Патинсън, FKA Twigs, чиято кариера през последните месеци претърпява период на подем...

All fashion преди 9 години

Музикалният брой на V Magazine

Екзотичното гадже на Робърт Патинсън, FKA Twigs, чиято кариера през последните месеци претърпява период на подем, се съблече за корицата на пролетното издание на V Magazine. Броят, посветен на музиката, е украсен още от лицата на Джеси Уеър и американката Tinashe, като и трите дами са заснети от холандските фотографи Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин.





Жизел женствена и небрежна за Chanel

След като изигра главната роля във филма на Баз Лурман за Chanel No.5, "The One, that I want", бразилският супермодел отново е в светлините на прожекторите на френската модна къща. Точно така, Жизел Бюндхен е лицето на новите печатни реклами на Chanel за пролет 2015 година. Топмоделът позира за фотограф от световна величина, не кой друг да е, а самият Карл Лагерфелд, пред различни популярни места в града на любовта Париж, като Café de Flore и известния мост “Love lock”. 

Колекцията на Chanel носи спортен и закачлив дух и включва женствени аутфити, носещи настроението на 70-те. Кампанията е в черно и бяло, а 34-годишната бразилка вкарва безгрижен привкус, докато се разхожда с боси крака по улиците.





Виж останалите снимки тук >>>

Дженифър Анистън корица на InStyle, за шести път

Сладката "приятелка", която, ако се вярва на слуховете, има огромни шансове за Оскар тази година заради ролята си на зависима от хапчета жена във филма Cake, застава, облечена в червена рокля Valentino, за шести път на корицата на In Style. Актрисата сменя тоалети на Givenchy, Rag&Bone, Saint Laurent, Lanvin, Donna Karan New York и разказва в броя, че се чувства добре за своята възраст от 46 години. Дженифър се връща към спомените си: „Мислейки за момичето, което бях на двадесет и няколко или трийсет и няколко години… имаше толкова много въпроси, толкова много притеснения, толкова много изхабени нерви, за неща, които дори нямат значение.“


Блейк Лайвли стана майка

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са посрещнали първородното си дете малко преди Нова година, разкриха вчера близки до семейството. Двамата са успели да запазят в тайна раждането, а актрисата е избрала да роди в дома си в Бедфорд, Ню Йорк.

Бебето се е родило по-рано от очакваното, но и то, и майката се чувстват добре. Полът на бебето не се разкрива засега, както и името.




More from View Sofia

More All fashion