Следва

Иван Христов и Ирина Тенчева с тайна сватба в Барселона

Камерън Диас се омъжи!

Денят ни днес е богат и от гледна точка на новини за готини зведни двойки, в известна степен...

People of art преди 9 години

Денят ни днес е богат и от гледна точка на новини за готини зведни двойки, в известна степен приятно неочаквани. Поздравления от цял свят този вторник приемат Камерън Диас и Бенджи Мадън. В понеделник актрисата и музикантът от групата Good Charlotte вдигнаха сватба, на която са станали свидетели най-близките им приятели.

Тържеството се е вихрило в грамадната къща на Камерън в Беверли Хилс, а сред гостите са били Рийз Уидърспуун, Дрю Баримор, Гуинет Полтроу, Саманта Ронсън и, разбира се, Никол Ричи, която запознава невестата и младоженеца миналата, 2014-а година. Спароу, синът на Никол и Джоел Мадън (братът на Бенджи), е носел на тържеството брачните халки.

И за 42-годишната Камерън, и за 35-годишния Бенджи това е първи брак. Романът на звездите се разви стремително: за пръв път двамата бяха "хванати" заедно през май миналата година, а през декември обявиха годежа си. Очевидно влюбените са решили да не изостават и със сватбата.



Камерън определено беше палава като мома, сред бившите й гаджета помним Джъстин Тимберлейк, Мат Дилън, Джаред Лето и Алекс Родригес сред останалите.

Бенджи Мадън пък по-рано бе сгоден за австралийската певица и актриса Софи Монк. На музиканта се приписват романи и с Парис Хилтън, певицата Елиза Дулитъл и приятелката на Хю Хефнер, моделът Холи Медисън.

Пожелаваме пълна с радост година на новите съпрузи!





More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра