Следва

Френската Lancôme покани англичанка за шеф

Как го правят те: Ангелите на Victoria's Secret и техните тайни за красота

Когато една значителна част от работа ти е седиш пред огледалото и за косата и гримът да се грижат едни от...

Celebrity beauty преди 9 години

Когато една значителна част от работа ти е свързана с това да седиш пред огледалото и за косата и грима ти да се грижат едни от най-квалифицираните артисти в бизнеса, определено няма как да не откраднеш някои от най-гениални съвети за красота от тях. И точно това са направили горещите ангели на Vicotia’s Secrets, които на драго сърце ни споделят топ трикове за топ красота. От неща, които лесно до правиш вкъщи до изненадващи продукти, които правят чудеса, имаме 15 любими красавици, които разкриват точно 15 любими тайни.



Бехати Принслоу - “Още първия път, когато ме напръскаха с розова вода се пристрастих, наистина! Така че от тогава винаги имам в чантата си шишенце от този елексир и никога не се разделям с него, особено когато пътувам. Хидратира и връща естественото рН на кожата, а това е особено важно за мен. Не се смесва с грима и не го размазва, така че можеш да я пръскаш, когато и където поискаш.”



Джордан Дън - “Смесвам основата Beauty Fresh Glow Luminous Fluid на Burberry с моят фон дю тен и освен това два пъти седмично си слагам маската на Sisley - Radiant Glow Express Mask, която прави кожата ми наистина свежа и сияйна.”



Карли Клос - “Излизат ми пъпки, когато нося грим и тренирам, така че винаги почиствам лицето си преди и след упражнения. Също така използвам почистващите ленти за пори на Biore Deep Cleansing. А когато става дума за косата ми, обожавам шапмоана и балсама на Living Proof, харесва ми това, че карат косата ми да се движи по по-различен начин.”



Адриана Лима - “Пия поне една кокосова вода на ден, тя придава този страхотен здрав и сияен вид на кожата. Соковете с местни плодове, като ацерола също са невероятни."



Алесандра Амброзио - “Винаги се опитвам да запазя кожата си максимално хидратирана, използвам много овлажнители и серуми за лице. И, разбира се, винаги нося слънцезащитен фактор, за да предотвратя появата на бръчки. Когато сте дехидратирани, веднага може да го видите на лицето си, а когато сте пили достатъчно вода, то свети. Нищо не е по-добро за кожата, от пиенето на много вода и зелени сокове.”



Кандис Суанепул - "Кожата ми е много чувствителна, така че предпочитам да използвам предимно естествени продукти. Кокосово масло за тяло, масло от чаено дърво за лице и лосион за почистване със зелен чай.”



Дауцен Крус - “Винаги извивам миглите си, Лусия Пиерони ме научи как да го правя и наистина има разлика. Дори без спирала, миглите ми изглеждат по-добре извити. През свободното си време обикновено свеждам до минимум грима, за да си почине лицето и кожата ми от работата, така че рутинната ми грижа е овлажнител, BB крем на L'Oréal (страхотен е, лесно и бързо), гланц за устни и извиване на миглите!"



Изабели Фонтана - “След като си взема душ задължително пръскам лицето си с минерална вода, защото обикновената такава може да бъде много мръсна за лицето. След това винаги слагам основа за грим La Prairie, това е на-добрата основа за кожата ми и спирала на Maybelline за плътни мигли, а на устните - балсам на Bobbi Brown с цвят на череша.”



Джоан Смолс - “Много, много хидратиране, правя това през целия ден и наистина помага. Любимите ми продукти са Estée Lauder Advanced Night Repair, който смесвам с лосион Estée Lauder Resilience Lift Firming / Sculpting”



Жак Жагасиак - “Мисля, че по-малкото е повече и имам чувството, че с всеки сезон си го доказвам, що се отнася до косата и грима - чисто лице и разпилени коси. Винаги, когато съм в Париж, тичам до аптеките, за да си взема нещо за грижа за кожата, там има толкова много продукти, които не можеш да намериш никъде другаде.”



Девън Уинсор - “Нанасям светъл или бял молив за очи на долния вътрешен ръб на окото. Това наистина прави очите да изглеждат по-изразителни, ярки и големи. Черното може да направи очите ти да изглеждат по-малки, така че заложи на неутрални тонове или бяло.”



Магдалена Фраковияк - “Най-добрите трикове за красота винаги са много прости. Аз например използвам малко червило като руж - това придава допълнителен блясък на скулите. Също, основата е много важна, аз я смесвам с крема си за лице, за да хидратира по-добре кожата ми. Вместо пудра, използвам тънка салфетка с която леко докосвам лицето си, за да премахна излишното омазняване.”



Касия Струсс - “Винаги използвам тоник преди да нанеса овлажнител. Напоследък залагам на спрей от органична розова вода, прави кожата да изглеждате по-свежа. Простите неща са винаги най-добрите!”



Джазмин Туукс - “Научих се преди много време от дерматоложката на майка ми, да изстудявам лицето си точно преди да си легна, и оттогава до сега винаги го правя. Взимам едно кубче лед и го разтривам по цялото си лице, докато се стопи, това затваря порите и стяга лицето.”



Констанс Яблонски - “Мисля, че една жена винаги трябва да има ярък парфюм. Според мен това е много важно, защото когато сложиш малко зад ушите си, много дискретно, когато целуваш хората за поздрав, те ще усетят твоя характерен аромат.”

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи