Следва

Как го прави тя: Лиза Елдридж, новият креативен директор на Lancôme, и нейните тайни за красота

Френската Lancôme покани англичанка за шеф

Британската гримьорка Лиза Елдридж е новият творчески шеф на Ланком. Идеалният пример колко...

Hair преди 9 години

Британската гримьорка Лиза Елдридж е новият творчески шеф на Ланком. Идеалният пример колко полезно е да делиш знанията си със света в днешно време, Лиза има огромен опит с видеоканала си в YouTube, следен в момента от над един милион души, англичанката ще олицетворява с действията и опита си топ марката на Франция Lancôme от днес.

Според Франсоаз Леман, генерален директор на Lancôme International, Лиза споделя една основна ценност на марката: предоставянето на жените на ключ към по-дълбоко разбиране на прекрасното, а не на това, което лежи на самата повърхност, и преминаването от стандартното разбиране за женственост към по-амбициозното и влиятелното.

На длъжността креативен директор Елдридж ще е ангажирана с разработването на новите продукти на марката, ще създава и специални обучаващи програми за това да накара жените да погледнат на себе си с други очи.

Лиза рядко се придържа към фиксирани бюти-правила, но строго следи за три прости аксиоми: гримирайки се, акцентирайта само на едно нещо, при избора на тонално средство взимайте решението само пробвайки го на дневна светлина, и най-главото - винаги се грижете за състоянието на кожата.

Преди този момент, в който Лиза се изстрелва на козметичния Олимп, тя консултира няколко козметични бранда, в това число Shiseido и No.7, сътрудничи и с Prada, Chloé и Donna Karan по време на Седмиците на модата и за рекламните им кампании.

More Hair