Следва

Дилън Пен e новото лице на Ermanno Scervino

Чисто вдъхновение: Psych Rock на Saint Laurent

Удивително и чисто вдъхновение, подписано с Еди Слиман за Сен Лоран. Колекцията се нарича...

All fashion преди 9 години

Удивително и чисто вдъхновение, подписано с Еди Слиман за Сен Лоран. Колекцията се нарича Psych Rock, съдържа величествено прости луксозни дрехи за добри момичета, които са сънували 70-те.

Времето на техните майки, когато коприната се спускаше дълго по полите, пачуъркът беше тотален хит, денимът беше различно понятие от дънки и само дънки, блясъкът беше синоним на женственост и невинност едновременно, а хипи маниерът на живеене - единствено мислимият.

Всеки кадър, заснет лично от Еди, си заслужава дългото взиране, защото, разчетен правилно, ще ни даде рецептата за най-модерната и удобна пролет на 2015. Бижутата са специална тема, загадъчността - постулат.

Модел е Грейс Хартцел.










































 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.