Следва

Hi, tea

Б като Библия, Б като Блог

Да си признаем във високите ботуши до бедрото има нещо, което напомня на костюмите на супергероите и може...

All fashion преди 9 години

Супер сили

Да си признаем, във високите ботуши до бедрото има нещо, което напомня на костюмите на супергероите и може би именно заради това е важно да внимаваш с какво ги комбинираш, да залагаш на по-семпъл аутфит. А може би трябва да захвърлиш логиката през прозореца и просто да се забавляваш, като смело ги комбинираш с леопардово палто и страхотна етно чанта в ярки цветове. Да сложиш една усмивка, напук на времето, и да си кажеш “Здравейте, супер сили!”







ashley-ringmybell.blogspot.fr

Психиделично

Базираният в Чикаго артист Bruce Riley използва смола и боя, за да създаде своите ярки абстрактни фигури, които живеят и цъфтят върху огромни панели. Смолата е в основата на ярките му творения, в която той капва едва доловимо боя, която се наслоява в безкрайно хипнотизиращи форми, улавящи падащите лъчи светлина по интересни начини. Неговите творби не са картини, а процес, те психиделично и спонтанно се развиват, за да се превърнат в съновидения.













iloboyou.com

Изкуството да кажеш “Благодаря!”

Със сигурност по време на празниците си получил и много подаръци, за които си бил безкрайно благодарен. Но някога случвало ли ти се е да изпратиш картичка, с която да изразиш тази своя благодарност? Докато си размишлявахме над този въпрос, попаднахме точно на това - страхотни, ръчно направени и артистични начини да кажеш “Благодаря ти!”, които само като гледаш, няма как да не се вдъхновиш за нещо подобно...





hitherandthither.net

Зимна приказка

Като гледаме снега навън в мислите си някак забравяме, че е средата на работната седмица и се потапяме в тези приказни фотографии, събрали сякаш цялата белота и тишина на снега и зимата. Пренасяме се в малка къща, настанила се спокойно сред гората, където в приятна компания пием ароматно греяно червено вино и седим сгушени пред камината, а навън вали ли, вали…







style-files.com

Моменти на уединение

Maksim Zavialov ни пренася в един тих и уединен свят чрез своите експерименти с фотографията. Той първо улавя някоя сцена със своя Polaroid и след това заснема снимката отново, държейки я в ръка заобиколена от реалната и среда. Неговото внимателно позициониране създава нестандартно усещане за дълбочина, почти такова, че създава усещането в зрителя, че гледа сцената през телескоп. Тези фотографии показват интереса му към улавянето на времето и мястото. “Дори и на едно и също място, винаги се случва нещо ново”, казва Zavialov.











the-design-ark.com
 

More from View Sofia

More All fashion