Следва

Обичта на известните: Антонио Бандерас показа новото момиче

Задава се Мис Плеймейт 2015. Коя ще е наследничката на Кучкова?

Гъркиня, флейтистка и млада майка са сред претендентките за титлата на Елена Кучкова. Коя ще бъде...

Други преди 9 години

Гъркиня, флейтистка и млада майка са сред претендентките за титлата на Елена Кучкова. Коя ще бъде обявена за „Мис Плеймейт 2015” ще стане ясно през януари, когато ще се проведе финалът на конкурса. Сред 12-те претендентки се открояват няколко доста колоритни участнички. 27-годишната Йоанна Зисаки е родена в Солун, но от няколко години живее в България. Тя си изкарва хляба като преподавател по гръцки език, но припечелва и като модел.

23-годишната мургава красавица Мартина Димитрова е родена в Несебър. Тя е впечатлила журито както с естествените си форми, така и с факта, че учи флейта в академията.

Софиянката Елица Димитрова е единствената майка сред претендентките за титлата на „Мис Плеймейт”. Тя е на 25 години, учи икономика в Софийския университет и твърди, че е отлична домакиня. Друга мераклийка за славата на Елена Кучкова е надарената блондинка Ралица. 23-годишната красавица вече работи като финансов консултант и учи в стопанската академия на Свищов.


*Елица Димитрова

Силиконовата брюнетка Вики пък работи като крупие в казино и с щедрия си бюст разконцентрира вниманието на любителите на хазарта и женските прелести, коментират колегите от БЛИЦ. 22-годишната претендентка за „Мис Плеймейт” твърди, че е интелигентна и има амбиции, които знае как да реализира.

А ти за коя претендентка би гласувал?
 

More from View Sofia

More Други