Следва

Преживяването "Нова кожа" - разказът на една жена

Обичта на известните: Антонио Бандерас показа новото момиче

След развода с Мелани Грифит Антонио Бандерас попалува известно време, радвайки се на...

Други преди 9 години

След развода с Мелани Грифит Антонио Бандерас попалува известно време, радвайки се на общуването си с многобройните фенки, а след това започна да се среща с холандската банкерка Никол Кемпъл, по-младa от него с 20 години. Съвсем в зората на връзката Антонио се опитваше да крие отношенията им, но ето че с течение на времето реши, че в тайна те така и така няма да останат, и извади приятелката си на светло.

Антонио за пръв път се появи с 34-годината си спътница на връчването на наградите на известен испански вестник в Мадрид. Дамата направи силно впечатление с добрата си фигура и подчертано подбраните дрехи така, че да я демонстрират - къса пола, много високи платформи, секси риза в делови стил.



Много трудно е, разглеждайки снимките, да не забележим сходството между новата любов на Бандерас с бившата му жена Мелани Грифит. В младостта си Мелани, която едва не си замина от злоупотреба с алкохол и наркотици, изглеждаше супер привлекателно. Тя също е блондинка, също по-висока от възлюбения, също с пищен бюст. Но сега вече между бившите съпрузи всичко е в миналото - актрисата се опитва да забрави брака им и дори прави опити да изтрие татуировката на ръката си, направена в чест на Антонио.

More Други