Следва

Погледни ме в очилата: Ирина Шейк за Linda Farrow

Януари 2015: Интелигентен SALES пътеводител за добри находки

Разпродажбите вече започнаха и запалените по шопинга много добре знаем, че...

Shopping преди 9 години

Разпродажбите вече започнаха и запалените по шопинга много добре знаем, че в този момент има чудни възможности да се сдобием със страхотни неща на по-добри от обичайните цени. За да си помогнем в този усилен шопинг период и да получим добър ориентир чрез систематизирано знание накъде и за какво да се оглеждаме, за да направим свои най-добрите попадения, решихме, че ни трябва хубав списък, пълен с ключовите неща за купуване, който се базира както на тенденциите на момента, така и на класиката. Подбраните най-общо артикули в този списък са важна част от един тотално добър имидж и с гарантиран успех могат да се пренесат и в следващия моден сезон.

Яке - Пролетното яке трябва да бъде късо, с цип или копчета и задължително с яка. А най-хубавото е, че вече видяхме такова яке през този сезон, така че има голяма вероятност да го открием, докато обикаляме по разпродажбите, и, ако попаднем на него, никакво подминаване, а директна покупка, защото точно тази дреха ще е страхотния завършек на всичките ни пролетни аутфити.


Fausto Puglisi
1 009 евро

farfetch.com

Топ - Има много красиви топове от този сезон, които без проблем да пренесем към пролетта в нежни, почти бели цветове (като тези на Céline и JW Anderson, например), и може би сега ще имаме идеалната възможност да се сдобием с нещо подобно от някое намаление. Ние вече също пробваме.


Rick Owens
240 паунда

ln-cc.com

Кожа - кожата е буквално навсякъде - якета, палта, панталони, поли, блузи и какво ли още не. Този удобен, модерен и вечен материал никога не излиза от мода и често е много скъп, което означава, че сега е перфектният момент да се сдобием с нещо изключително красиво, и кожено, на половин цена.


Paco Rabanne
930 паунда

ln-cc.com

Деним - Денимът никога не излиза от мода и едно от тези перфектни съкровища, които задължително да търсим на намаление. Тази зима трябва да държим очите си отворени за деним в силно наситено тъмно синьо, защото тази тенденция ще бъде много актуална през пролетта.


ANINE BING
112 евро

luisaviaroma.com

Малка черна рокля - Ние всички се нуждаем от поне една перфектна малка черна рокля. Съветваме точно сега да се инвестира в класическа елегантна рокля в универсалния цвята, такава, на която можем да се доверим за много различни събития. И ако попаднем на перфектната, но в близко бъдеще няма събитие, на което да я сложим - никакво колебание, а задължително купуване. Защото, ако има нещо, което трябва да купим всеки път, когато попаднем на правилното, то това е рокля. Няма нищо по-дразнещо от това, когато наистина ти трябва рокля и обикаляш по магазините, нищо да не ти харесва.


280 евро

toteme-nyc.com

Пола - Моделът на пролетта продължава да е къс и с А-образен силует. Ако търсим нещо супер модерно, ще изберем с десен, вдъхновен от 70-те, а за по-класическа визия - монохромна пола около коляното.


Miu Miu
600 долара

net-a-porter.com

Нещо плетено
- Със страхотен пуловер или жилетка няма вариант за грешка. В магазините сега ще потърсим тесни, оребрени пуловери с поло яка. Не можем да им се наситим, а и винаги са супер шик!


Acne Studios
282 евро

acnestudios.com

Основни неща - оглеждай се за класически и вечни "парчета". Кашмирени пуловери, изчистени тениски, памучни ризи и подобни, са все страхотни и задължителни неща, които да търсим по време на разпродажба.


Chinti and Parker
155 евро

net-a-porter.com

Ежедневна чанта - Може и да не е толкова лесно, но със сигурност е възможно да намериш хубава ежедневна чанта в класически цвят по време на разпродажба (търговците често намаляват сезонните цветове и запазват класическите, обичайно най-търсените - черно, сиво, нюанси на кафявото - за следващия сезон). Ако успееш да намериш твоята чанта, поздравления!Не е лесно, но не е и невъзможно. Един добър съвет за успех - по-големи са шансовете за откриване в мултибрандовите магазини, вместо собствените бутици на марките. Има и по-голям шанс в големите магазини, предлагащи различни марки, да са намалени повече неща.


Jil Sander
1 606 евро

farfetch.com

Високи токчета - Да, всяка жена има нужда поне от още един чифт обувки. И точно сега е моментът да си вземеш мечтаните "още едни". Не е възможно да нямаш любими, които цяла зима чакаш да намалят малко, или повечко, за да станат само твои. Е, сега е моментът!


Acne Studios
348 евро

acnestudios.com

More from View Sofia

More Shopping