Следва

Gym Style

Погледни ме в очилата: Ирина Шейк за Linda Farrow

Идеята за новата колекция очила на Linda Farrow дизайнерите откриват сред арсенала от аксесоари на най-ярката първа дама на САЩ Джаки Кенеди...

All fashion преди 9 години

Идеята за новата колекция очила на Linda Farrow дизайнерите откриват сред арсенала от аксесоари на най-ярката първа дама на САЩ Джаки Кенеди. Само че тук характерните за времето на Джаки масивни пластмасови рамки са запълнени с фирмените за бранда огледални очила. А в случая на Ирина Шейк, лице на колекцията, в тях се отразява класическият красавец Джаръд Скот (именно с него рускинята си прекарва времето в басейна, докато фотографът Мариано Виванко неуморно вилнее с камерата).

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.