Следва

Изгодни януарски находки - базови неща на добри цени

Men's Еxhibit: Много секси Рафаел Надал за Tommy Hilfiger

Американската марка Tommy Hilfiger обяви, че световната тенис звезда ще влезе в ролята на...

All fashion преди 9 години

Американската марка Tommy Hilfiger обяви, че световната тенис звезда Рафаел Надал ще влезе в ролята на международен посланик на марката за сезон есен/зима 2015 година.

Осемкратният носител на Ролан Гарос ще бъде лице на кампанията за бельо и костюми на марката, а самите фотоси ще бъдат заснети в началото на година в Испания, в областта, в която Надал е израснал.

Може би повечето са свикнали да виждат Рафаел в неговата тенис екипировка, но сега той ще демонстрира “острите силуети, модерната кройка и богатите текстури, които изграждат есенно-зимната колекция на Tommy Hilfiger.

Освен да бъде модел на марката, ролята на тенис звездата ще изисква още присъствие на ексклузивни събития за популяризирането й в Северна Америка, Европа и Азия.



Основателят на марката, Томи Хилфигер, изрази ясната си подкрепа към най-новото лице на едноименния си бранд, като заявяви, че е "непрекъснато вдъхновен от отдадеността на Надал и страстта му към спорта", добавяйки, че е истински щастлив да приветства "един от най-великите спортисти на това поколение в нашето семейство".

И, трябва да отбележим, че това не е първият път, в който Надал е модел на международен етикет. През 2011 година той демонстрира тези свои качества и за линията бельо на Armani.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.