Следва

Директно от PR-a: "Румънеца и Енчев на строга диета докато правят ремонт на морска дискотека"

People's Choice Awards: Триумфът на супергероите

Супергероите продължават да владеят света, и това стана ясно късно снощи, когато бяха раздадени наградите Изборът на публиката (People's Choice Awards)...

Други преди 9 години

Супергероите продължават да владеят света, и това стана ясно късно снощи, когато бяха раздадени наградите Изборът на публиката (People's Choice Awards). Captain America, Iron Man и Батман са сред филмите, които си тръгнаха с признание, изцяло дадено от публиката.

Звездата от "Железния човек" Робърт Дауни Джуниър спечели за четвърти пореден път наградата за Любим филмов актьор, както и тази за Любим драматичен актьор. Той цитира сина си по време на получаването на наградата си и каза: "Искам да те изям, за да не ходиш никъде!". Освен това допълни: "Получаването на тази награда е страхотно, защото аз обичам хората и съм луд по киното, а най-много харесвам хора, които обичат киното“.


*Робърт Дауни Джуниър

Неговият колега Крис Евънс пък си тръгна със статуетка за Любим екшън герой, а за най-добър филм хората избраха „Господарка на злото“, който спечели и в категорията за семейна лента.


*Крис Евънс

Дженифър Лоурънс се оказа голямата победителка сред жените, като именно тя бе избрана за Любима филмова актриса. За любима комедийна актриса бе определена Мелиса Маккартни, а за любима драматична актриса Клоуи Мориц.


*Мелиса Маккартни

Любимият екшън на публиката стана „Дивергенти“, комедия на годината - „Внедрени в час 2“, в категорията за драма спечели „Вината в нашите звезди“, в тази за трилър „Не казвай сбогом“.

Любимото телевизионно шоу и тв комедия е „Теория за Големия взрив“. За тв драма бе избрана „Анатомията на Грей“, а за кримка „Касъл“. Бети Уайт бе определена за телевизонна икона, а Елън Дедженерис избрана за любима тв водеща. 


*Бети Уайт

От музикалната сцена Ед Шийрън и Тейлър Суифт станаха съответно Любим изпълнител и Любима изпълнителка. Наградата за любима група отиде при Maroon 5, а за своя дебют бяха отличени 5 Seconds of Summer. Иги Азалия получи награда за любим хип-хоп изпълнител, австралийката дори зарадва присъстващите и със свое изпълнение.

People's Choice Awards са награди, които се определят единствено и само от публиката. Обикновените хора поощряват звезди от целия шоубизнес – кино, телевизия, музика, водещи, като гласуват за тях в интернет според заслугите им. Тези награди дават началото на сезона на наградите в Холивуд. След тях следва Изборът на критиците (Critics' Choice Awards), Златен глобус, като всичко ще кулминира с наградите на Академията на 22 февруари.


*Иги Азалия

More from View Sofia

More Други