Féerie от Van Cleef & Arpels

Когато избираш бижута, първо се интересуваш от формата, дизайна и цвета и чак след това се вълнуваш от механизма, каратите...

Когато избираш бижута, първо се интересуваш от формата, дизайна и цвета и чак след това се вълнуваш от механизма, каратите на камъните и металa. По подобен начин избираш и парфюма си. Първо гледаш опаковката и чак тогава се вълнуваш от съдържанието. При това положение има един парфюм, който ни спечели. Van Cleef & Arpels залагат именно на това за новия си Féerie, като умело съчетават магичен флакон, впечатляващ с фината си нежност, и луксозен, много скъп и чувствен аромат, който те спечелва завинаги.

Бутилката на Feerie от Van Cleef & Arpels е нежна, с фина метална капачка, имитираща  цвете върху което е седнала малка приказна фея, загатваща за вълшебния аромат. Фасетираната бутилката е истинско бижу, напомнящо на изкусно шлифован скъпоценен камък. Малкият син флакон напомня за скъп и мистичен кристал, който крие тайно вълшебство в себе си и с времето, нежно ти разкрива ароматната красота на Féerie.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.