Следва

Roadster от Cartier

Féerie от Van Cleef & Arpels

Когато избираш бижута, първо се интересуваш от формата, дизайна и цвета и чак след това се вълнуваш от механизма, каратите...

Beauty News преди 15 години

Когато избираш бижута, първо се интересуваш от формата, дизайна и цвета и чак след това се вълнуваш от механизма, каратите на камъните и металa. По подобен начин избираш и парфюма си. Първо гледаш опаковката и чак тогава се вълнуваш от съдържанието. При това положение има един парфюм, който ни спечели. Van Cleef & Arpels залагат именно на това за новия си Féerie, като умело съчетават магичен флакон, впечатляващ с фината си нежност, и луксозен, много скъп и чувствен аромат, който те спечелва завинаги.

Бутилката на Feerie от Van Cleef & Arpels е нежна, с фина метална капачка, имитираща  цвете върху което е седнала малка приказна фея, загатваща за вълшебния аромат. Фасетираната бутилката е истинско бижу, напомнящо на изкусно шлифован скъпоценен камък. Малкият син флакон напомня за скъп и мистичен кристал, който крие тайно вълшебство в себе си и с времето, нежно ти разкрива ароматната красота на Féerie.

Когато се докоснеш до уханието, ти попадаш в света на феите, звездите и пеперудите на Féerie и все повече не ти се иска да свършва.

Исрящият аромат на Van Cleef & Arpels е създаден от парфюмериста Антоан Масондьо, който залага на флорално-дървестните нотки. В основата нотка виолетката изпъква със свежеста си. Ароматът оставя усещане за кадифена нежност, а вихърът от пъпки френско грозде и италианска мандарина доставят удоволствие за сетивата. Елегантна препратка към този бурен, различен от всички други и нежен като най-скъпо бижу аромат, добавя и българската роза. Така благодарение на розовата есенция ароматът отключва празничната си лъчезарност.

Ефектна мекота към аромата добавя и египетския жасмин, който се улавя съвсем леко. Докато виолетката разпръсква дързост, то плодово-дървестната част придава вкусна, аристократична изисканост.

Флорентинският ирис сияе дълго в основата на това вълшебство. Неговата жизнена елегантност се смесва с трептящите нотки на най-ценни дървета като великолепния ветивер от Хаити.
 




Féerie от Van Cleef & Arpels – от изящна бижутерия към изящна парфюмерия.
Новият аромат можеш да откриеш в магазин KULT в ЦУМ, eт 1

More from View Sofia

More Beauty News