Следва

Бременната Славена Вътова мечтае да стане продуцент

Пускат последни 100 билета за SKRILLEX

След като билетите свършиха за 48 часа, днес в 13:00 пускат последните 100 броя...

 

Music преди 9 години

Първата поява на SKRILLEX в България е на път да се превърне в едно от най-чаканите събития за януари. Пуснатите само преди месец билети за шоуто на звездата, бяха изкупени за 2 дни, а на черно цената им достига впечатляващи размери. Днес YALTA CLUB, обявиха че пускат последни 100 броя билети - от върнати или неплатени на време резервации. Билетите ще се продават само на касите от мрежата на Eventim и няма да има възможност за онлайн резервации или онлайн покупки. Билетите тръгват в продажба точно в 13:00 часа.

Sonny John Moore има 8 номинации за Грами и печели 6 от тях. През 2012 MTV му дава наградата за най-добър музикален клип. SKRILLEX е неизменна част от най-големите фестивали и арени по света, а сега идва за първи път и в България.

"Реших, че през новата година искам да направя нещо различно. Искам да обиколя най-добрите клубове в света и да си почина за малко от напрежението на голямата сцена. Клубовете ми липсват. Ще е много, много интересно турне!", заявява SKRILLEX преди няколко месеца. Ялта е един от клубовете, които попадат в полезрението на SKRILLEX двете страни бързо се разбират. Така на 29 януари ще видим звездата за първи път в България.

За тези, които не успеят да се сдобият с билет, остава успокоението че от Ялта вече преговарят за нова дата.

More from View Sofia

More Music