Следва

Ето я дъщерята на Аштън Къчър и Мила Кунис

Бременната Славена Вътова мечтае да стане продуцент

Бременната Славена Вътова мечтае да стане продуцент

People of art преди 9 години

Най-красивата българка за 2006 г. Славена Вътова вижда бъдещето си в телевизията.

Брюнетката се пристрасти към камерата, след като бе коментатор в лайв студията на последния „ВИП Брадър”, пише Монитор. Тя обаче се интересува преди всичко от работата зад кадър, например като продуцент. „Интересувам се от хората, които продават формати. Как се избира какво ще се гледа, в какъв часови пояс ще бъде интересно относно платежоспособността на потребители и рекламодатели, как се правят проучванията. Как чисто и просто рейтингът се отъждествява с пари”, обясни пред Нова тв бившата рецепционистка. Осем години след триумфа си на „Мис България” тя е категорична, че конкурсът е загубил от авторитета си. „Има такова изобилие от конкурси и миски в момента, че това вече не е конкурс, а нещо като концерт по желание.”

Съвсем скоро Вътова ще каже „да” на бизнесмена Юлиян Цолов, който е с 16 години по-голям от нея. Двойката очаква и първото си дете.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра