Следва

80-годишна дама е новото лице на Céline

Новогодишни стил резолюции

Новогодишни стил резолюции

All fashion преди 9 години

Пренаситени от вече нахалния блясък на пайетите и тежките златни аксесоари, е време да начертаем и нашите Новогодишни резолюции само че от една по-различна гледна точка, а именно модната.

Пречистваме гардероба си от всичко ненужно, старо и неотговарящо на тенденциите, защото пролетта нетърпеливо чака своя върхов момент, на който напълно ще се отдадем и то с щедра доза експериментаторски дух.

Семпло и модно

Роклята-риза е чисто и просто произведение на изкуството. За януари я носим така - закопчана догоре, дълга и без излишна пищност и престореност, оставяме елегантността да говори сама.


Primo Emporio
52,90 лв.

fashiondays.bg

Сладки изкушения

Красивото бельо изкушава, а нас целогодишно ни държи в плен. Флиртуваме с дантела в най-модния цвят за годината - марсала и разнообразяваме от скучновато-очакваната ярко червена гама.


ESPRIT
77,90 лв.

fashiondays.bg

Деним

Изваждаме от дъното на гардероба онзи избелял, удобен, тип boyfriend чифт дънки, защото непринуденост и комфорт са определящите модни думички за сезона. Комбинираме ги с T-shirt и oversized палто.


Pepe Jeans London
139,90 лв.

fashiondays.bg

Минималистично

Черно-белите съчетания никога не омръзват, особено когато носят чисти и структурирани линии. В пролетно-летните колекции 2015 монохромните аутфити отново изживяват своя върхов момент, а ние определено ще се възползваме.


Vila
25,90 лв.

fashiondays.bg


Costume National
171,90 лв.

fashiondays.bg

Нов прочит върху банския костюм

Пренасяме плажното облекло извън плажа - целият бански костюм се превръща в идеалното нетипично боди под разкопчания boyfriend блейзър, защото този сезон експериментираме, ето затова.


Animal
44,90 лв.

fashiondays.bg

Разцъфнала градина

Започваме годината с огромни флорални принтове и избираме най-смелите възможни такива. Рокли, обувки и аксесоари, носим ги от сутрин до вечер, защото прилягат идеално и в офиса, и на партито довечера.


Vero Moda
38,90 лв.

fashiondays.bg

Ретро лукс

По волята на седемдесетарската модна вълна, обхванала плътно дизайнерите и ние смело прегръщаме лежерността и щастието. А за да е пълна идилията, прибираме в гардероба си по една пола с ресни, в задължителното кадифе и я съчетаваме с коприна в релефни дантелени шарки.


Twist
59,90 лв.

fashiondays.bg

Just Cavalli
564,90 лв.

fashiondays.bg

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.