Следва

Кой е пипал дупето на Ирина?

Ето я дъщерята на Аштън Къчър и Мила Кунис

На единия кадър младите родители са облечени в животински костюми, а малката Уайът е само по гащета и шапка-прасенце, а на другие се виждат ясно, в близък план, звездите и тяхното момиченце...

People of art преди 9 години

Мила Кунис и Аштън Кътчър приветстваха на бял свят дъщеря си Уайър на 1 октомври 2014 и три месеца светът очакваше да види лицето на тяхната най-голяма скъпоценност.

И най-накрая това се случи, след като находчиви фенове на звездната двойка успяха да се доберат до нейни снимки и добронамерено да ги разпространят в социалните мрежи. Те били изпратени от Мила и Аштън във вид на поздравителна картичка за празниците на техни приятели.

На единия кадър младите родители са облечени в животински костюми, а малката Уайът е само по гащета и шапка-прасенце, а на другие се виждат ясно, в близък план, звездите и тяхното момиченце.



Сладките снимки се появиха само няколко дни, след като всички заподозряха актьорите в това, че са сключили тайно брак. Къчър провокира слуховете като написа навръх Нова Година в профила си:

„Честита Нова Година, с любов семейство Къчър”. Никоя от двете звезди не е коментирал официално до този момент семейния им статус.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра