Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 12 - 18 януари

Кой е пипал дупето на Ирина?

Явно Кристиано Роналдо е бил само на една ръка разстояние, докато дамата на сърцето му, а и на много други сърца, е празнувала 29-тия си рожден ден преди дни...

People of art преди 9 години

Явно Кристиано Роналдо е бил само на една ръка разстояние, докато дамата на сърцето му, а и на много други сърца, е празнувала рождения си ден преди дни.

Ирина Шейк публикува горещ кадър на божественото си тяло, на който тя е в гръб, гледайки към безкрайния хоризонт на океана, с отпечатани две ръчички на нахално перфектните си задни части, с който, сигурни сме, накара хиляди мъже по света да намразят съпруга й за шанса, който има. А именно да  е в Рая, заобиколен единствено от пясък и вода с една от най-красивите жени, за които се сещаме.

Иначе руската гордост навърши 29 на 6 януари, когато самата тя се похвали с купищата цветя, които е получила. Знайни и незнайни почитатели уважиха празника й и няма съмнение, че половинката й Кристиано Роналдо е виновен за поне един от букетите. 


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра