Следва

Масов поход до Черни връх обединява туризъм и история

Седмичен ХОРОСКОП - 12.01 – 18.01

През първата половина на седмицата преобладават благоприятните влияния, от хармоничния аспект между Уран, Меркурий и Венера...

Astro преди 9 години

През първата половина на седмицата преобладават благоприятните влияния, от хармоничния аспект между Уран, Меркурий и Венера. Във вторник и сряда, неговата енергия ще даде възможност за бърза адаптация към промените във финансовата сфера, вървящи по целия свят.

Важна роля през тази седмица ще играе Марс. В понеделник той преминава в Риби, където неговата агресивна енергия ще се проявява по незабележимо.

В четвъртък и петък Марс образува напрегнат аспект със Сатурн - една от най-неприятните комбинации. Конфликтното и деструктивно влияние на аспекта ще се прояви с влошаване на вътрешните проблеми в различните социални общности, а в личен план с проблеми в семейните и роднински отношения. Най-трудният ден ще бъде в петък, когато вероятността от конфликти и емоционални сривове ще бъде максимална. Това ще се прояви особено забележимо в акцентираните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

До събота сутринта напрежението ще намалява, а фонът в биосферата ще се подобрява. Почивните дни ще преминат спокойно, в атмосферата на хармонични аспекти на Луната. Това ще помогне за решаването на много проблеми в отношенията и за възстановяване на силите.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Приемай критиките спокойно!

Опитите на близки и приятели да се намесват със съвети в твоите работи, ще ти причинят силно раздразнение. Но трябва да знаеш, че те го правят не от злоба, а са загрижени за теб. Опитай се да възприемаш всяка критика с “олимпийско” спокойствие. Вярно е, че да ти казват какво да правиш или да те критикуват, може да е дразнещо. Но погледни на нещата по друг начин! Финансовите затруднения може да те накарат да се обърнеш към приятели за помощ.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Намали умората и сънливостта!

Ако се чувстваш уморен от живота, заеми се със самоусъвършенстване. Интересна книга, разходка сред природата или тренировка в спортната зала ще отвлече вниманието ти от натрапчивите мисли за бъдещето и може да ти даде увереност в утрешния ден. Все още е твърде рано да правиш планове - изчакай по-благоприятен момент, той скоро ще дойде.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Шанс за успех!


Подходящо време да научиш или направиш нещо ново, да обмислиш плановете си. Това се отнася особено до търсенето на нова работа и организирането на всякакви финансови проекти - твоите начинания ще бъдат успешни и ще ти донесат успех. Не пропускайте такъв шанс: той идва рядко.

РАК 22.06 – 23.07

Не подхранвай злобата и враждата към теб!


Не придавай голямо значение на критиката от страна на хората, тъй като най-вероятно, тяхното отношение към теб ще бъде пристрастно и необективно. Старай се да оценяваш своята работа единствено по крайния резултат. Ако си доволен от себе си и от това, което си постигнал, тогава всичко е наред!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Освободи се от страха!

Дори не се опитвай да плуваш срещу течението! Освободи ситуацията и заеми мястото на наблюдател. Ще видиш как всичко ще се нареди от само себе си. Това което ще се изисква от теб са само малки корекции. През тази седмица бързо и лесно ще можеш да започнеш нови отношения, но колко време ще продължат зависи от това дали ще се чувстваш щастлив, когато сте заедно.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Сдържай нервите си!


Прекомерната чувствителност през тази седмица може да доведе до ненужни конфликти с другите и твоята втора половинка. Не нервирай близките си!. Опитай се да се вземеш в ръце и да държиш емоциите си под контрол. Ревността е лош съветник, така че следвай мъдрата поговорката: Не казвай хоп, преди да скочиш!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Укроти звяра в себе си!


Резултат от своите действия и от взетите решения ще получиш в края на седмицата, но дали ще бъде добър или лош, зависи от това ще успееш ли да тръгнеш в правилната посока. За теб сега е важно да намериш златната среда, да изгладиш всички противоречия и да следваш този път. За да постигнеш такова равновесно състояние е необходимо на първо място да създадеш хармония вътре в себе си. Да укротиш демоните вътре в себе си, за да бъдеш в последствие успешен и навън.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Преустройство без архитект!

Най-доброто време да се заемеш с преустройство на семейството си гнездо. Промени нещо у дома, размести мебелите, погрижи се за интериора. Това ще ти даде вдъхновение, още сили и ще ти помогне да се съсредоточиш върху нови предизвикателства. Друг начин да се поглезиш е да предприемеш интересно пътуване.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Бъди активен!


През този период свободните представители на знака имат всички шансове да срещнат най-накрая сродна душа. Необходимо е да бъдат по-активни, да излизат повече и да поемат инициативата в свои ръце. Очакват ги съдбовни срещи. Стрелците, които вече имат своя половинка, ще прекарват този период като втори меден месец. Има моменти в живота, които оставят дълбоки следи!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Не бъди себичен!


Ще трябва да се научиш да преодоляваш своя егоизъм в името на любовта. Колкото повече време, грижи и внимание инвестираш в партньора си, на толкова по-голяма отдаденост от негова страна може да разчиташ. Егоистичното желание да получиш от отношенията с любимия човек колкото се може повече удоволствие, не давайки нищо в замяна, може да доведе до проблеми, включително до караници и раздяла.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Търпение и време !


Ситуацията в любовната сфера ще се развива много непредсказуемо, не ти остава нищо друго освен да изчакаш и да видиш какво ще се случи по натам. Това не е най-подходящото време за проява на инициатива в личните взаимоотношения. Неразбирайки ситуацията, рискуваш да направиш погрешна стъпка, за която след това много ще съжаляваш. Така че, налага се да бъдеш търпелив!

РИБИ 20.02 – 20.03

Гледай напред с усмивка, оптимизъм и вяра!


Дори да не ти харесва как ще се развият обстоятелствата, опитай се да запазиш оптимизма си и да не се обезсърчаваш. Ако останеш позитивно настроен, лесно ще можеш да обърнеш в своя полза всяка, дори и най-проблемната ситуация. Старай се да не прекаляваш с вредните навици, защото здравето ти през този период ще бъде много уязвимо.

More Astro