Следва

48-годишната Салма Хайек в супер секси дреха на партито на Шон Пен

Директно от PR-a: "Румънеца и Енчев на строга диета докато правят ремонт на морска дискотека"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на...

Други преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.

Румънеца и Енчев на строга диета докато правят ремонт на морска дискотека

Докато правят основен ремонт, шоумените отслабват под контрола на диетоложката на Робърт Де Ниро и Брус Уилис – д-р Енджи Касабие

Румънеца и Енчев напоследък се подлагат на ежедневен енергиен заряд. Хранителен режим под контрола на популярен диетолог и фитнес програма с присъствието на реномирани инструктори са новото предизвикателство за двамата рапъри, които съвсем скоро ще демонстрират пълна промяна. За спортната форма на шоумените допринася и усиленият основен ремонт на нощния им клуб в Бургас, който ще открият в края месеца. Хранителните режими на рапърите са съставени от популярния диетолог д-р Енджи Касабие, която се грижи за линията на редица български звезди. Освен това е съставяла здравословните менюта на холивудските звезди Силвестър Сталоун, Робърт Де Ниро и Джейсън Стейтъм по време на снимките им в София.



Чаровната дама е категорична, че Румънеца и Енчев трябва да вечерят 2, 3 часа преди лягане и задължително да го спазват дори при среднощните хапвания, неизбежни след участията им в клубовете. Поне през първия месец Енчев е хубаво да консумира каквото и да е, но до 300 грама на обяд и до 250 грама на вечеря, като омлетът, кроасанът, дори баничката сутрин не са му забранени. За щастие в менюто на Румънеца, известен като любител на морските дарове, влиза рибата, и то няколко пъти седмично. Разрешени са му също паста и ризото. Докато спазват здравословно меню, рапърите ходят редовно на фитнес и всеки си има индивидуална програма от професионалистите на Hard Body Gym.



Румънеца и Енчев са си поставили за цел след известно време всички да възкликват по тях „Виж т‘ва тяло“, както самите те пеят в едноименното си парче. Определено в момента са им необходими здравословни източници на енергия, тъй като в кратки срокове трябва да отворят обновения Da Club. Той се очертава новият нощен хит на Бургас, а шоумените ще се грижат за програмата и купоните до сутринта.

Ето и видеото с диетичните менюта на Румънеца и Енчев от д-р Енджи Касабие:



More Други