Следва

Дженифър Лоурънс и Крис Мартин - сладка приказка на суши

Футболните награди „Златната топка“ на живо по БНТ HD

Тази вечер от 19:00 часа БНТ HD ще предава пряко церемонията по връчването на най...

Events преди 9 години

Тази вечер от 19:00 часа БНТ HD ще предава пряко церемонията по връчването на най-престижните футболни награди – „Златната топка“. Събитието, което отличава най-добрите индивидуални постижения през годината, се провежда в Цюрих, Швейцария.

Зрителите ще проследят на живо надпреварата между именитите футболисти Кристиано Роналдо, Лео Меси и Мануел Нойер, които спорят за титлата „Най-добър футболист на планетата“. Довечера ще стане ясно и дали Мануел Нойер ще стане първият вратар в историята, носител на най-престижната индивидуална награда в света на футбола, или Роналдо и Меси ще прибавят ново отличие към колекциите си? Отговори ще получат и дългоочакваните въпроси кой е най-красивият гол за 2014 г., кой е номер едно сред треньорите, както и коя е най-добрата футболистка.

Церемонията ще бъде излъчена на запис и по БНТ1 от 23:00 часа.

Гледайте церемонията по връчването на наградите "Златната топка"на живо по БНТ HD oт 19:00 часа и на запис по БНТ 1 от 23:00 часа!
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?