Следва

Кара Делевин отново секси, този път по бельо за DKNY

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Да си признаем много сме изненадани от избора на рокля на Кийра Найтли за червения килим на...

All fashion преди 9 години

Кийра Найтли и пеперудите

Да си признаем, много сме изненадани от избора на рокля на Кийра Найтли за червения килим на Златните глобуси, защото в повечето случаи тя е абсолютно безупречна, когато става дума за стила й. Но явно всеки греши понякога, дори и тя, въпреки че, доколкото разбрахме, са били нужни цели 30 души за реализацията на пеперудената рокля Chanel. Жалко, че толкова ни напомня нощница обаче, защото повече от ясно е, че нито тоалетът, нито пеперудата на ръката на актрисата са били предвидени за приключения преди лягане... Жалко и за труда на хората, загубеното им време и неточния момент също. Поне сме сигурни, че след всички критики, които отнесе, сладката Найтли няма да прави повече така!



Онлайн надмощие



Въпреки че в края на изминалата година стана ясно, че американската верига универсални магазини Macy's ще отвори първия си магазин извън САЩ в Абу Даби, в началото на тази същите обявиха затварянето на 14 от своите магазини отвъд Океана. Това си е голяма работа, имайки предвид, че това е един от най популярните брандове сред америкакците, а още по-голяма ни се струва, разбирайки, че още една верига магазини ще намали физическото си присъствие в страната. J.C. Penny също анонсира затварянето на 39 свои магазина, което ни се струва като удар под кръста и показател за все по-голямата мощ, която имат онлайн платформите за пазаруване.

Не, че имаме против всичко случващо се в интернет, защото и ние го потребяваме до безобразие, но изведнъж ни стана сантиментално, помисляйки си за онзи момент в бъдещето, когато ще ни липсва физическото присъствие и възможността да докоснеш, помиришеш, усетиш всичко преди да поискаш то да стане само твое....

Тирантите на Брадли 





Определено сме големи фенове на Брадли Купър, както на добрата му актьорска игра, така и на готината му визия. И сме повече от щастливи, че 41-годишният номиниранан за Оскар актьор е един от 7-те артиста поместени във февруарския брой на списание W, посветен на седмото изкуство.

Но някак изобщо не разбрахме фотосесията на звездата за корицата, на която той позира разсъблечен, което е примамливо във всички други случаи, но не и в този, в който сюжетът се заигравя с по-женствената част от него. Може би целта на кадрите е била актьорът да изглежда театрално драматичен, но по наше мнение той е просто блед, объркан и скован, предизвикващ у нас единствено въпроса 'защо, по дяволите, си придържа дрехите така'?

Отчаян вик за помощ



След като Исус стана суперзвезда в рок опера, нима е възможно Къртни Лав да остане по-назад? На 8 януари 2015 година бившата госпожа Кобейн направи своя оперен дебют в Kansas City Choir Boy – поп опера от композитора Тод Алмънд, като събитието се случи в рамките на Prototype Festival в Ню Йорк, който се провежда от 8 до 17 януари.

Междувременно The New York Times пусна премиерно изпълнението на “All I Ever Wanted” от операта. Под акомпанимента на чело и пиано (на което свири самият композитор – Тод Алмънд), Лав пее, а на нас всичко, което тя излъчва по време на изпълнението си, ни се струва като отчаян вик за помощ. Небрежното в косата, празното в погледа, уискито в гласа...

Жалко е, че въпреки дългото време, през което вдовицата на Кобейн се бори със страстта си към всичките пороци, които притежава, тя все още не е успяла да спечели финалната битка с тях. И, за съжаление, това й личи дори отдалеч, при това много... 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.